Драконови мерки ще бъдат взети от организаторите на боксовата галавечер

...
Драконови мерки ще бъдат взети от организаторите на боксовата галавечер
Коментари Харесай

Драконови мерки за боксовата гала Яйцето срещу Дивака

Драконови ограничения ще бъдат взети от уредниците на боксовата галавечер в Горна Оряховица, която ще се организира на 2 юни. В главния мач ще се бият върлите врагове Борислав Иванов – Яйцето и Иво Кръстев – Дивака.

За пръв път на сходно ще има извънредно непоколебим надзор върху почитателите и феновете. Целта е да се избегнат всеобщи боеве, както се случи тази събота в Пловдив. В резултат на борба сред агитките на ЦСКА и " Локомотив " (Пд) беше прекъсната галавечерта " Фуерте ен ел Ринг ".

" Боксов клуб " Локомотив " (Горна Оряховица) и Алексеев промоушън осъждаме проявата на всяка експанзия отвън кръга - се споделя в формалното известие на уредниците. - Считаме за неприемливо недоволството от съдийско решение да прераства в всеобщи вълнения, целящи да прекратят провеждането на спортното мероприятие. "

За обезпечаване на сигурността на събитието ще бъде наета охранителна компания " Делта Гард ", която ще обезпечи нараснал брой профилирани чиновници, които ще бдят за сигурността. Планът за сигурност на събитието ще бъде координиран с органите на полицията.

Пропусквателният режим на входа ще бъде извънредно непоколебим. Няма да бъде допускано внасянето на огнестрелни оръжия, остри предмети, пиротехника и други подободни. Организаторите са се погрижили да има видеонаблюдение на всички места, до които посетителите ще имат достъп по време на събитието.

Общо 15 борби ще се проведат в Горна Оряховица. Срещите ще бъдат под егидата на Професионален боксов съюз с президент Никола Николов. Билети към този момент се продават в клуб „ Империал “ в Горна Оряховица и в мрежата на „ Ивентим “ (http://www.eventim.bg/bg/bileti/boksob-sblsk-b-gorna-orhobica-gr-orhovica-sportna-zala-nikola-petrov-493918/event.html?ca=12). Те са на цена от 5 лева, а всички деца до 10 година ще влизат гратис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР