Драго става все по-нагъл в поръчките си към Борис за

...
Драго става все по-нагъл в поръчките си към Борис за
Коментари Харесай

Тежка престрелка и драматично признание в Братя

Драго става все по-нагъл в поръчките си към Борис за обезпечаване на защита над незаконния му бизнес. Той не се свени да изиска от него персонален конвой за огромна пратка със „ синя муха ” до границата със Сърбия. Способен ли е контрольор Донков да жертва съвестта си по подобен метод, влизайки в огромна корист?

Калин получава вътрешна информация в ГДБОП за идната договорка на Топал със сърбите. Той обезпечава присъединяване на специфичните елементи, само че резервира в цялостна загадка организирането на акцията, с цел да изолира сътрудника си Борис, в който се съмнява. В деня на договорката се стига до тежка престрелка с наркотрафикантите. Ще разпознае ли Калин най-хубавият си другар измежду тях?

Лора е обезверена от разкритието за тайните на Борис. Не ѝ дава мира фактът, че брачният партньор ѝ взима антидепресанти, без да е споделил с нея. Ива се пробва да я успокои, че всички фамилии изживяват рецесии, само че съмненията я унищожават. Лора е решена да сложи непосредствено въпроса пред Борис, само че дали е подготвена за отговора, който ще чуе?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР