Драго най-сетне научава истината, която толкова дълги години търси –

...
Драго най-сетне научава истината, която толкова дълги години търси –
Коментари Харесай

Война или прошка между баща и син в „Братя“?

Драго най-накрая научава истината, която толкоз дълги години търси – кой е биологичният му татко. Той е шокиран от разкритата загадка и първоначално даже не може да асимилира, че е наследник на Филип Карамитев – най-големия му зложелател, който е желал да ликвидира. Как ще реагира Драго, какви ще бъдат дейностите на двамата след огромния поврат и дали ще има нова, още по-ожесточена война? Или татко и наследник ще съумеят да си простят, сключвайки помирение – следва да стане ясно в идващите епизоди на престъпната драма тази седмица по NOVA.

Важната вест трансформира цялата обстановка и слага в голям риск още един човек – Сандо . Той се озовава в по-трудно състояние поради умишленото прикриване на толкоз сериозна информация. Каква е повода за постъпката му, в каква скица играе по-малкият наследник на Карамитев и ще има ли благосклонност Драго към него?
 Братя NOVA
В ГДБОП не престават следствието на колите за спешна помощ от частната здравна помощ. По случая им оказа помощ и дядо Блажо , вербуван от мафията да се прави на подправен пациент и да оказва помощ за доставянето на синтетична дрога. След неочакваното изгубване на стареца, следователите са доста обезпокоени, до момента в който не получават спомагателни сведения, които ги озадачават още повече. Какво се е случило с дядото и на кое ненадейно място ще ги води сигналът от инсталирано5о GPS устройство, останало в една от колите за спешна помощ?

Ива се усеща все по-неловко, тъй като съмненията на Калин към миналите няколко месеца, в които двамата са били разграничени, не стихват. Той се пробва да притъпи неприятното си чувство и измъчващата го ревнивост, само че мъчно се владее, по тази причина на Ива непрекъснато й се постанова да крие обстоятелства от късото си взаимно общуване с сътрудника му Димитър . Решена да остави лъжите в предишното, тя се среща с Черкезов, с цел да го помоли за подпомагане при откриване на истината пред брачна половинка й. Какво мисли той по въпроса и ще си признаят ли всичко пред Калин?
 Братя NOVA
Не пропускайте новите епизоди на „ Братя “ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте профила и страницата на „ Братя “. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в след излъчването им в ефир.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР