Драго Гламузина е роден през 1967 г. във Въргорац, Хърватия.

...
Драго Гламузина е роден през 1967 г. във Въргорац, Хърватия.
Коментари Харесай

Три - провокативна история за една любов

Драго Гламузина е роден през 1967 година във Въргорац, Хърватия.
Завършил е относително литературознание и философия във Философския факултет в Загреб. Работил е като публицист и редактор в едни от най-реномираните хърватски вестници и списания. От 2003 до 2011 година е основен редактор в издателство Профил, а от 2011- а е основен редактор в издателство VBZ.
Автор е на лирика и прозаичност. Стиховете му са преведени на немски и словенски, а романът „ Три “ получава влиятелната премия на Tportal за Роман на годината.
Горан е публицист и публицист. Той е женен за Сандра, само че се среща и с Хана. Горан и брачната половинка му имат отворен, търпелив брак, а извънбрачните връзки са неговото ентусиазъм за романите му. Докато не се появява Хана. Тя е буйна, дива, ревностна и непреклонна. Хана желае да е всичко за Горан. Приятелите, фамилията и работата му остават на назад във времето. Връзката им е разрушителна и обречена на неуспех през цялото време. Горан последователно се трансформира в човек, на който в миналото би се присмял – ревностен и контролиращ ухажор.
Двамата желаят взаимно да се имат, само че в същото време държат на личната си независимост. Докато не прекрачват всички граници – на разсъдъка, на благоприличието и на себеуважението, когато към този момент е невероятно да спрат.
Фантастична книга за изневярата, вманиачаването и ревността. Читателят не е елементарен наблюдаващ, а влиза в ролята на воайор, прочувствено замесен в историята, като че ли самият той я изживява. Безсрамно и мъчително искрено показване на човешките взаимоотношения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР