Драго Драганов най-после разкри защо са се скарали с Лили

...
Драго Драганов най-после разкри защо са се скарали с Лили
Коментари Харесай

Ето защо Лили Иванова се обиди на Драго Чая

Драго Драганов най-сетне разкри за какво са се скарали с Лили Иванова. Примата на българската сцена се е обидила на тв водещия поради възрастта си. Тя считала, че от Чая е тръгнала мълвата, че Лили се е подмладила с 3 години и до през днешния ден се показва с подправено ЕГН.


"За какво ти се обиди Лили, какво общо имам аз с това? Аз по този начин и не разбрах в какво ме упрекна? Кажи ми ", съобщи Венета Райкова в предаването "Папараци ". Драгомир Драганов й отвърна, че преди години Венета е взела изявление от основателя на „ Златния Орфей “ Генко Генов, където Генов е разкрил, че е подправен паспортът на Лили Иванова, с цел да може да взе участие в международен фестивал, където е имало условие на възраст.



Драго не отхвърли, че в действителност Лили е подмладена с 3 години с цел да се изяви в състезанието, само че след връщането си в България този паспорт е погубен. "Лили се показва с действителните си години. Тя е икона и стоик на българската просвета ", изчетка Драго Чая родната прима, само че тя е непреклонна, написа Lupa.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР