Драго Чая напоследък е станал необичайно близък с бившия актьор

...
Драго Чая напоследък е станал необичайно близък с бившия актьор
Коментари Харесай

Драго Чая тръгна с Виктор Калев

Драго Чая в последно време е станал извънредно непосредствен с някогашния артист на Слави Трифонов Виктор Калев. Двамата към този момент няколко пъти са забелязвани да си вършат компания на обществени места. Те бяха дружно даже на премиера в Народния спектакъл преди двайсетина дни.

Случайно или не, Виктор Калев и Драго Драганов – Чая бяха пристигнали в Народния спектакъл най-малко половин час по-рано от нужното, с цел да гледат последната премиера в Народния спектакъл „ Иван Вазов ”. Но не изглеждаше да им е скучно, до момента в който чакат във фоайето, с цел да ги пуснат в залата. Даже в противен случай – личеше какъв брой добре си изкарват дружно. Цяла вечер те не се отделиха един от различен и дори се трансфораха в привлекателен център и за други известни персони, които образуваха радостна групичка към артиста и тв водещия. Всички изглеждаха в приповдигнато въодушевление, усмихнати и разговорливи. Някои от присъстващите фенове обаче се зачудиха от кой момент някогашният артист от „ Шоуто на Слави ” е толкоз непосредствен със звездата от Българска национална телевизия.

Всъщност двамата се познават от години. Те се срещат още по времето на „ Каналето ”, където започва телевизионната кариера на Калев. По същото време Драго Драганов е супер звезда с авторското си предаване „ Чай ”, като е почнал да се изявява и като артист около обичаната си изпълнителка Лили Иванова, с която прави дует и върви по концерти. Интересът към Лили е общото сред артиста и водещия – Калев също в никакъв случай не е крил възхищението си пред примата и се слави като един от най-хубавите й имитатори. Но съгласно слуховете, макар общите неща между тях, години наред той и Чая са били единствено на „ здравей – здрасти ”. Поддържали положителни колегиални връзки, само че никога не можело да се каже, че са другари.

Говори се, че нещата се трансформирали, когато преди няколко седмици Виктор бе поканен да гостува в предаването на Драго „ Българска национална телевизия на 60 ”. Двамата по този начин прелестно се заговорили, че чак не им се желало да се разделят. Изглежда, са почнали да се срещат по-често от преди и освен по работа, тъй като към този момент няколко пъти са забелязвани дружно на разнообразни места. Нищо чудно и да приготвят някой общ ефирен план. Известно е, че Калев се устоя главно от хонорарите от единственото си зрелище – „ Грамофонът ”, което играе към този момент няколко години. Доскоро парите му стигаха, само че към този момент месеци наред театралните зали са цялостни най-много на 30% от потенциала си, а това се отразява и на хонорара на звездата, който също е паднал до 30% от предходните суми. Затова не е изключено Виктор да обмисля да влезе в тв план, откакто преди години напусна „ Шоуто на Слави ”.

Оттогава до момента той има единствено откъслечни тв участия в разнообразни излъчвания на Маги Халваджиян. Бившият му началник – Слави Трифонов, не би се отказал от услугите му, само че се приказва, че самият Виктор не желал да се връща там с непрекъснат контракт, тъй като се страхувал, че ще стартират да го свързват с политическите планове на шоумена. Понеже от Би Ти Ви към този момент нямало оферти, нищо чудно Калев да е видял в Драго Чая опция да се върне на работа там, където в миналото изгря звездата му – в Българска национална телевизия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР