Драги родители „А“ и „Б“. Поздравявам ви с последователността да

...
Драги родители „А“ и „Б“. Поздравявам ви с последователността да
Коментари Харесай

Отворено писмо към родител „А“ и „Б“

Драги родители „ А “ и „ Б “. Поздравявам ви с последователността да се представяте като очарователно неинтелигентни същества. За това по-долу. Всъщност, вие не сте родители. Щом сте „ А “ и „ Б “, значи нямате дете а имате „ В “. Ако желаете бъдете родител 1 и 2, само че тогава отново нямате да имате деца а 3, четири и в случай че щете и пет.

Та, родители „ А “ и „ Б “, оставете останалите хора да имат деца а не числа и букви. А в случай че ви е мъчно да се впишете, пробвайте като настойници.

Знам, че ви е самотно да нямате деца. Това е главно благополучие за всеки човек. Желанието ви да осиновявате и възпитавате, и най-много обичате деца ви прави чест, само че тъкмо достойнството не ви дава право да изисквате някаква антиеволюционна уравниловка в връзките сред хората. Виждам, че вършиме каквото сварите в законодателен проект, с цел да си запълните тази естествена празнота. Имате лоби, пари, очевидно и позиции. Но, родители „ А “ и „ Б “, знайте че даже вашето „ В “, в действителност е на този прекрасен свят с помощта на мъж и жена.

Вие сте упорити и по някакви незнайни за мен аргументи подготвени да хвърляте огромни пари във вашата идея. Светът е организиран по този начин, че парите водят успеха. Но имайте поради, че тази победа не ви прави по-силни, а по-глупави.

Гравитацията също може да се забрани. Да се пуснат листовки, да се налеят пари и да се направи фестивал срещу гравитацията. Но това не прави гравитацията да не съществува, а единствено прави участниците в този либерален конгрес по-тъпи. Честито.

За мен да си зорлем нещо друго от биологичната формулировка не е интелигентно.

Да въведете родител „ А “ и „ Б “ не е административна неточност. Опит е. Нахален, афектиран и неестествен опит за деструкция на връзките. Не е неточност. Тенденциозно е. Продължение на акцията с гей листовките по учебните заведения.

Защото да измислиш брошура, да намериш фотоси, да напишеш текст, да го отпечаташ, да го разпространиш не може да е поредност от неточности. Някой го е разрешил. Нали по този начин? И това ли е неточност?

Ако никой не го е разрешил не е ли нелегално? За една прокуратура запитвам?

Колкото до идващият опит ви да въведете родител 1 и 2 – неуспехът отново ще е цялостен. Опитайте нещо друго. Бъдете изобретателни. До тогава, оставете ни да си обичаме децата и да го вършим както намерим за добре. Бъдете щастливи и с вашата обич, само че пробвайте да бъдете умни.

Защото, БГЛТ общественост, умното решение беше да дадете 100 бона за заболели деца, а не за няколко нелепи билборда. Така щях да ви почитам. А в този момент нямам причина.

Хайде в този момент лек ден и ходете повече на слънце, че да имате повече витамин Д. Защото без Д, няма А и Б. И довиждане, както обичаме да споделяме ние от общността на мъжете и дамите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР