Драган Михайлович ще трябва да реши до края на седмицата

...
Драган Михайлович ще трябва да реши до края на седмицата
Коментари Харесай

Сините с ултиматум към Драган Михайлович

Драган Михайлович ще би трябвало да реши до края на седмицата дали ще продължи да носи фланелката на Левски и през идващия сезон. Дотогава десният бек ще би трябвало да уведоми треньора Станимир Стоилов за избора си, написа " Тема спорт ".

Договорът на 30-годишния футболист изтича. Той получи предложение да го възобнови, само че към момента не го е сторил. По същото време сините дадоха оферта и на капитана Николай Михайлов, като той незабавно я одобри.
 Левски започва договаряния за нов трансфер
Левски започва договаряния за нов трансфер

Идва като свободен сътрудник

През миналата акция Драган бе главен състезател в състава на Станимир Стоилов. Той бе на терена в 21 турнирни мача. Наред с това изигра и 6 дуела за Купата на България, като вкара 1 гол - в първия полуфинал против Лудогорец, извоюван в Разград с 3:2.

Михайлович носи екипа на Левски и напролет на предходната година. Тогава той записа 15 срещи във всички шампионати. След края на акцията напусна поради несигурното финансово бъдеще на клуба. Защитникът обаче не получи положително предложение и в последна сметка се завърна на " Герена ", откакто тимът бе стихотворец от Станимир Стоилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР