Драган Джилас, един от лидерите на опозиционния Съюз за Сърбия,

...
Драган Джилас, един от лидерите на опозиционния Съюз за Сърбия,
Коментари Харесай

Опозиционен лидер: Избори в Сърбия в момента могат да доведат до насилие

Драган Джилас, един от водачите на опозиционния Съюз за Сърбия, предизвести, че атмосферата в страната сега е такава, че възможни избори могат да доведат до произшествия и принуждение, заяви телевизия Ен1, представена от Българска телеграфна агенция.

" Представете си през днешния ден избори в Сърбия, в такава атмосфера и напрежение. На тези избори щеше да има хиляди произшествия, евентуално и жертви, тъй като атмосферата е такава, че ненавиждате този, който гласоподава за противната страна ", сподели Джилас за Гласът на Америка.

Опозиционният водач посочи, че за интернационалната общественост може би е необяснимо за какво някой може да бойкотира изборите, когато те са метод за идване на власт, само че " просто не може да участвате в нещо, което не е избори ".

Джилас акцентира, че настояванията на цялата съпротива и на жителите в Сърбия са за почтени и свободни избори, което значи и независимост на медиите и завършек на натиска хората да гласоподават, с цел да запазят работата си или да не бъдат заплашвани с нещо друго.

" Изявленията на президента Александър Вучич, че няма да приказва с опозицията, че не приема нито едно искане, са ясно доказателство, че в Сърбия към този момент няма народна власт и че сме се върнали във времената отпреди 30 години ", сподели Джилас.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР