ДПС внесе днес законопроект за забрана на износа на петролни

...
ДПС внесе днес законопроект за забрана на износа на петролни
Коментари Харесай

ДПС със законопроект за забрана на износа на петролни продукти от „Лукойл”

ДПС внесе през днешния ден законопроект за възбрана на износа на петролни артикули от „ Лукойл ”. Законопроектът е за „ Контрол на използване на дерогацията за закупуването, вноса или прехвърлянето на недопечен петрол, транспортиран по море, и на нефтопродукти с генезис Русия или изнесени от Русия ”.

Вносители са депутати от Движение за права и свободи отпред с водача Мустафа Карадайъ, който заяви за законопроекта на брифинг в Народно събрание.

„ Твърденията, че Движение за права и свободи е срещу позицията на Европейска комисия за дерогацията, е опашата неистина ”, безапелационен бе Карадайъ, който добави, че това е било посочено в обява в медиите на олигарха Иво Прокопиев

„ Посочвайки точния час на обявата – 19.06 часа през вчерашния ден, Карадайъ я назова „ една долна опашата неистина, която видяхме в медиите на олигарха “.

Депутатите на Движение за права и свободи дадоха обещание внасянето на плана още по време на съвещанието на комисията по енергетика.

Според проектозакона глобите за нарушение на възбраните на Европейски Съюз доближават до 500 000 лева „ Но макар обстоятелствата и самите обстоятелства не пречат на лъжците да лъжат по адрес на Движение за права и свободи и сътрудници от Движение за права и свободи, както го вършат към този момент четвърт век “, добави той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР