ДПС ви казва, че изборите са най-доброто средство на демокрацията.

...
ДПС ви казва, че изборите са най-доброто средство на демокрацията.
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Изборите са най-доброто средство на демокрацията

Движение за права и свободи ви споделя, че изборите са най-хубавото средство на демокрацията. Това съобщи пред Нова телевизия зам.-председателят на Движение за права и свободи и народен представител в 47-ото Народно заседание Йордан Цонев по отношение на политическата рецесия след от ръководещата коалиция.

" Председателят Карадайъ още май месец сподели, че изходът са предварителни избори ", уточни той.
 Даниел Смилов: С активността си Трифонов връща Движение за права и свободи и ГЕРБ назад във властта
Даниел Смилов: С активността си Трифонов връща Движение за права и свободи и ГЕРБ назад във властта

От своя страна Татяна Буруджиева открои, че има непоносимост в самото ръководещо държавно управление

Според Цонев не е вярна тезата, зад която застанаха, че предварителни избори в актуалната обстановка ще потопят страната в безпорядък. Той посочи, че трите предишни избори са се провели в изискванията на коронавирус рецесията, която по думите му е била по-тежка от сегашната, породена от следствията на войната в Украйна.

Йордан Цонев също по този начин отхвърли Има Такъв Народ да е план на Движение за права и свободи. " Ако Слави Трифонов и неговата групировка бяха план на Движение за права и свободи, ние нямаше да позволим да се върви на трети избори предходната година, тъй като имаше всички условия юни да има кабинет ", изясни той.

" Българска социалистическа партия приказват за. Ами той и този беше програмен ", означи Цонев.
 Василев: Не чаках Има Такъв Народ да хвърлят страната под рейса
Василев: Не чаках Има Такъв Народ да хвърлят страната под рейса

Дали Политическа партия би трябвало да ръководи, би трябвало да го кажат хората, а не Слави Трифонов

" Искаме да няма безпорядък в ръководството, тъй като има безпорядък ", акцентира той. Зам.-председателят на Движение за права и свободи добави, че държавното управление усилва рецесиите с неналичието на съгласуваност сред министрите и обособените политики. Той уточни, че от Движение за права и свободи желаят народът да излезе и да каже още един път дали желае такова ръководство.

Според Цонев актуалното държавно управление е доста рисково, тъй като с дейностите си ускорява настроенията против НАТО и Европейски Съюз. Той беше безапелационен, че при вероятно съставяне на последващо ръководство Движение за права и свободи няма да се включи във групировка, която не е с евроатлантическа ориентировка.

За него е съвсем химера концепцията в границите на този парламент да бъде образуван нов кабинет с министър председател Асен Василев. Зам.-председателят на Движение за права и свободи не вижда и опция за нов ръководеща коалиция в границите на 47-ото Народно заседание с присъединяване на Движение за права и свободи.
 Никола Минчев: Актуализацията по-важна от имената на министрите
Никола Минчев: Актуализацията по-важна от имената на министрите

Важно е да се одобри актуализацията, с цел да могат да се преизчислят пенсиите от 1 юли

Във връзка с актуализацията на бюджета Цонев съобщи, че такава ще има, само че Движение за права и свободи няма да я поддържа на първо четене и ще внесе преди второ четене за оферти за усилване и фокусиране на антикризисните ограничения където е нужно - в поддръжка на бизнеса и нуждаещите се хора.

Запитан за модернизацията на армията, той разяснява сбито: " Тя пък като е тръгнала да се модернизира армията, тъй че, дайте да не губим времето на хората! "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР