ДПС търси своя нов приемник, за да продължи да съществува,

...
ДПС търси своя нов приемник, за да продължи да съществува,
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Ние ще направим всичко възможно ДПС да не е във властта

ДПС търси своя нов правоприемник, с цел да продължи да съществува, само че всички знаем, че през последните 30 година това е целувката на гибелта за всеки, който я е приел. Движение за права и свободи се е трансформирала в едно икономическо дружество. Ние ще създадем всичко допустимо Движение за права и свободи да не е във властта и това е един от методите страната да излезе от този корупционен модел. Това съобщи депутатът от " Демократична България " в " Неделята на Нова ".

На въпрос дали " Демократична България " ще поддържа кабинет с мандат на " ИТН ", в случай че публично за него даде поддръжка и Движение за права и свободи Мирчев съобщи: " Демократична България " не може да има нищо общо с Движение за права и свободи ".
 Ивайло Мирчев: Липсва единствено обещанието за 800 дни и сладкарниците Лучано Ивайло Мирчев: Липсва единствено обещанието за 800 дни и сладкарниците Лучано
2021 година. Усеща се като 2001 година Липсва единствено обещанието за 800 дни и сладкарниците " Лучано ". Това написа Ивайло Мирчев от Демократична Бъ...

Относно комисиите в Народното събрание, които би трябвало да проверяват предходното ръководство, той посочи, че " това е единствено началото и би трябвало да довършим започнатото, тъй като другояче може да забележим един извънредно нервен някогашен министър председател като през вчерашния ден, да се върне ". От комисията " Росенец " той чака тя да покаже " по какъв начин институциите обслужват Доган ".

" Преди година на " Росенец " това беше опит на Бойко Борисов да бъде провокирано етническо напрежение сред българи и турци. Вместо това ние дружно пяхме химна. Тогава Борисов стартира да звъни на Христо Иванов, а Младен Маринов и Христо Терзийски, те управляваха цялата акция ", разяснява Мирчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР