ДПС след всеки сериозен форум излиза с декларация, с което

...
ДПС след всеки сериозен форум излиза с декларация, с което
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: ГЕРБ преядоха с власт

ДПС след всеки сериозен конгрес излиза с декларация, с което вършим избрани послания към обществото. Това изречение, че ръководството е неуспех, не ни е за пръв път да го споделяме, това е още, откогато беше основано. Това е една пасмина. Недоверието в ръководството се основава всекидневно и то освен от Патриотите, сподели пред " Канал 3 " депутатът от Движение за права и свободи, Рамадан Аталай.

Това съмнение последните дни ескалира, даже да вземем хакерския случай. Този, който не можа да изплува е Цветан Цветанов. ГЕРБ се пробват по някакъв метод да отвлекат вниманието от това, което се случва в партията. Самото общество откакто няма доверие към институциите, несъмнено, че ние не можем да кажем, че то е устойчиво и съгласно нас няма по какъв начин по този метод да продължи, сподели още той.

Движение за права и свободи се пробва да се разшири демографски. ГЕРБ са в една такава обстановка, където към този момент веднъж преядоха с власт и второ дългото ръководство ги изхаби. При тях в никакъв случай няма възобновяване в редиците на локалната администрация. Винаги претендентите са едни и същи. Сега за първи път се чу, че има неодобрение при претендентите. Трябва да се направи разбор за какво в този момент се показва недоволството, не са ли видени грешките преди, идващите, които ще дойдат от какви страни ще бъдат претенденти, сподели Рамадан Аталай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР