ДПС си гледат единствено своя интерес. Това са правата и

...
ДПС си гледат единствено своя интерес. Това са правата и
Коментари Харесай

Патриотите смятат, че БСП и ДПС не се интересуват какво се случва в България

ДПС си гледат само своя интерес. Това са правата и свободите през очите на Доган и сараите. Те не се интересуват какво се случва в България, както и Българска социалистическа партия. Това съобщи зам.-председателят на парламентарната група на „ Обединени патриоти “ Валентин Касабов, съобщи БГНЕС.
В коридорите на Народното събрание Касабов разяснява проваленото заради липса на кворум пленарно съвещание, при започване на което депутатите от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не се записаха в зала, а някои от ръководещото болшинство отсъстваха. На въпрос дали дейностите на опозицията по пропадане на кворума ще доведат до блокиране на работата на Народното събрание, Касабов бе безапелационен: „ Опитват се, само че няма да стане! “.
Валентин Касабов опроверга и изказванието на Данаил Кирилов от ГЕРБ, съгласно който депутати от „ Атака “ също не са се записали в зала.
Народният представител от патриотите удостовери, че доста народни представители от ръководещото болшинство отсъстват поради командировки и съобщи нуждата от дисциплиниращи ограничения. „ В противоположен случай страната потегля надолу. Ясна е задачата – съсипия, безпорядък “, счита Касабов. За него дейностите на опозицията не са изненада, тъй като са се случвали и преди, и даже чака те да продължат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР