ДПС ще се яви самостоятелно на изборите. Това стана ясно

...
ДПС ще се яви самостоятелно на изборите. Това стана ясно
Коментари Харесай

ДПС ще се яви самостоятелно на изборите

ДПС ще се яви независимо на изборите. Това стана ясно от думите на водача на придвижването Мустафа Карадайъ след извършения през днешния ден Централен съвет на Движение за права и свободи.

Съветът е анализирал политическата обстановка по райони и е приел критерии за номинация на депутати.

Начело на Централния избирателен щаб ще бъде водачът на партията - Мустафа Карадайъ.

Критериите за депутати са да са избираема персона, с публичен престиж, споделящи концепциите за демократизъм. Номинациите потеглят по структурите изпод нагоре, сподели Карадайъ.

По мотив втората му среща с Ердоган, той уточни, че като политици не сме отворени, тъй като имаме съдружници от НАТО и сътрудници. Има тематики за решение проблемите на хората и сигурността на страната. Важна е срещата с Ердоган, при тази световна енергийна и газова рецесия, България би трябвало да има взор към пътищата за доставка, които не са доста. Турция има значима роля тук. Добрата вест е, че Анкара гледа благосклонно в тази посока, сподели Карадайъ.

Мустафа Карадайъ поздрави служебния кабинет за основаване на спешен щаб за газа, с цел да е ясна обстановката и да се търсят решения преди зимата. " Лъжата предходните ръководещи се пробваха да създадат в норма ", сподели още водачът на Движение за права и свободи.

Лидерът на Движение за права и свободи предизвести да се внимава с политическото говорене по отношение на съседите и уточни, че в обществените мрежи изявления на до неотдавна ръководещите слагат страната в неуместна обстановка.

По мотив идния избор той съобщи: " Няма да е вест в случай че кажа, че коя да е политическа партия не желае другите, а търси независимо болшинство. На процедура в България не се обрисува обаче да има еднопартийно ръководство. "

При съществуването на енергийна и политическа рецесия Движение за права и свободи счита, че първата антикризисна мярка е била свалянето на държавното управление на Политическа партия. Сега Движение за права и свободи приканва към отговорно отношение към тези избори, тъй като България се нуждае от Движение за права и свободи даже и във властта.

" Доколкото виждам се сменят политически кабинети и това е обикновено ", съобщи Карадайъ във връзка лични смени, подхванати от кабинета.

Нов министър на финансите си построява модел за ръководство, сподели още той във връзка промяната на Спецов и уточни, че това не е реваншизъм, а естествена промяна.

По мотив решението на Русия да изгони 14 наши дипломати, съобщи въпросите да бъдат отправени към някогашния министър председател Кирил Петков и службите, когато България изгони
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР