ДПС ще се яви самостоятелно на изборите на 2-ри април.

...
ДПС ще се яви самостоятелно на изборите на 2-ри април.
Коментари Харесай

Карадайъ: ДПС ще се яви самостоятелно на изборите

ДПС ще се яви независимо на изборите на 2-ри април. Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ след съвещание на Централния съвет на партията, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Карадайъ посочи, че всички структури на Движение за права и свободи са готови за идните избори.

“Рашков нарушаваше закона, изпълняваше политически поръчки, тъй че в този момент желаеме да призовем всички, които ще провеждат изборите да създадат по този начин, че всички гласоподаватели да могат да упражнят избора си на глас и той да бъде почтено и транспарантно регистриран ”, съобщи още Карадайъ. “Въпреки че имаше номинации от съвсем всички изборни региони, Делян Пеевски се отхвърли да бъде част от листите. Сега обаче ще настояваме той да не се отхвърля от това присъединяване ”, разяснява още Карадайъ.

“На въпрос на БГНЕС какво би трябвало да бъде държанието на политическите партии по време на предизборната акция, тъй че да има постоянен кабинет в 49-то Народно събрание, Мустафа Карадайъ съобщи, че това е въпросът за последните две години. “Какво би трябвало да бъде държанието, с цел да се излезе от политическата рецесия е най-важният въпрос. Ние подобен апел отправихме от трибуната на Народно събрание при закриването му, тъй че ние, политическите партии, които ще участваме в предизборната акция, още от в този момент да създадем, тъй че, нежният диалог, който е почнал в 48-то Народно събрание, да можем да го превърнем в разговор отсега нататък, разговор, който е необходим за превъзмогване на политическата рецесия ”, съобщи водачът на Движение за права и свободи. “Всеки със своята воля, визия, потенциал, стратегии, почтено и намерено да застане пред своите гласоподаватели по метод, по който да знае, че след изборите ще има работещ кабинет ”, прикани Карадайъ. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР