ДПС ще се отзове на всяка покана за разговор за

...
ДПС ще се отзове на всяка покана за разговор за
Коментари Харесай

Карадайъ: ДПС ще се отзове на всяка покана за разговор за съставяне на правителство

ДПС ще се отзове на всяка покана за диалог за сформиране на държавно управление, от която и политическа мощ да пристигна.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

" Ако получим покана от " Продължаваме промяната ", и освен от тях, ние ще се отзовем на тази покана, такова е решението на управлението на Движението за права и свободи ", уточни Карадайъ.

" Друг е въпросът, че сутринта господин Петков, Кирил Петков, е изразил някакво по-различно мнение от това, което вие говорите като покана. Не знам дали е персонално мнение, негово, или пък е позиция на парламентарната им група. Но при всички случаи, в случай че има покана, ние ще се отзовем ", безапелационен е водачът на Движение за права и свободи.

" Нещо повече - ние има какво да кажем, има и какво да чуем, надяваме се, от тях. Защото страната се намира в доста комплицирана обстановка и ние ще създадем вероятното за превъзмогване на политическата рецесия, с цел да преодоляваме и другите рецесии. Ние до момента не сме били поканени на диалози, в случай че бъдем поканени, ние ще се отзовем на поканата ", добави Мустафа Карадайъ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР