ДПС ще преизбере лидера си Мустафа Карадайа. Това споделя заместник-председателят

...
ДПС ще преизбере лидера си Мустафа Карадайа. Това споделя заместник-председателят
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ДПС: Христо Иванов е част от една група, която е като ОПГ в политиката ВИДЕО

Движение за права и свободи ще преизбере водача си Мустафа Карадайа. Това споделя заместник-председателят на ПГ на придвижването Халил Летифов в ефира на Нова телевизия.

Той назовава "Да, България " проведена незаконна група в политиката и е безапелационен, че анти Движение за права и свободи говоренето се употребява от доста неосъществени политици за привличане на последователи и медийно внимание.

“Не мисля, че има общо сред “Росенец” и митингите, които се случват на жълтите павета. Що се отнася до акцията на Христо Иванов, не за първи път виждаме тези неосъществени политически упоритости, които са на гърба на Движение за права и свободи ", сподели Летифов и подсети, че Христо Иванов беше министър по време на един от кабинетите на Борисов. По думите му той е част от една група, която биха определили като ОПГ в политиката. "Политическо ОПГ ", сподели Летифов.

В гоните обратно, през тези 30 години преход, това не е първият път, когато се опитвали с анти Движение за права и свободи изразителност да позакърпят своя политически рейтинг. "Виждаме, че качването на гърба на Движение за права и свободи и господин Доган дава своя резултат ", споделя още Летифов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР