ДПС ще подкрепи вота на недоверие към правителството, внесен от

...
ДПС ще подкрепи вота на недоверие към правителството, внесен от
Коментари Харесай

ДПС ще подкрепи вота на недоверие, ВОЛЯ и Патриотите - не

ДПС ще поддържа вота на съмнение към държавното управление, импортиран от Българска социалистическа партия, за неуспех на политиката в областта на сигурността.Такова е решението от вчерашното съвещание на Централното оперативно бюро и парламентарната група.

Пред публицисти в Народното събрание зам.-председателят на групата Йордан Цонев напомни, че Движението е предложило същата тази тематика още през декември предходната година като тематика за януарския избор на съмнение, само че тогава левицата не я е приела.

Времето сподели, че сме били прави това да е тематиката, освен поради последвалите гафове в бранш " Сигурност ", акцентира той. И добави, че Движение за права и свободи има разширено пояснение по въпроса за сигурността вътре в страната, националната сигурност. Участието на националистите във властта подкопава националната сигурност и основава условия в страната да има това, от което всички се опасяваме на Балканите, изясни Цонев.

По думите му този кабинет и тази коалиция са нездравословни за икономическото развиване на България, за националната сигурност, за промените и Движение за права и свободи няма да се отметнат от тази си позиция, която е кардинална от първия ден на ръководството ГЕРБ - " Обединени патриоти ". Няма извършена нито една смислена промяна за една година, безапелационен е Йордан Цонев.

" Ако няма съществени доводи за вота на съмнение, а към днешна дата аз не виждам такива, няма да го подкрепим ", съобщи пред публицисти ръководителят на " Воля " и заместник-председател на Народното събрание Веселин Марешки по отношение на импортираното от левицата искане за избор на съмнение към кабинета за неуспех на политиката в бранш " Сигурност ".

Той обаче уточни, че ще изчакат и дебатите в пленарна зала. Представете си, че изкарат нещо съответно, действително, което да има смисъл, тогава можем да преосмислим нашето решение, разяснява Марешки.

Според него животът в България не е добър и във всяка една сфера може да бъде подложен избор на съмнение. Ние не споделяме, че бранш " Сигурност " е постоянен и че там няма учредения да се търси избор на съмнение, споделяме, че Българска социалистическа партия не са тези, които имат моралното право да го слагат, разяснява Веселин Марешки. По думите му вотът е неправилен. Основното в този ход е Българска социалистическа партия да покаже, че мъждука, че мърда, че е жива, а на процедура тя е същата мъртва партия като всички социалистически партии в цяла Европа, сподели Марешки.

Българска социалистическа партия нямат действително същински, мощен мотив за вота на съмнение, просто напомнят за себе си. Това разяснява пред медиите в Народното събрание ръководителят на ПГ " Обединени патриоти " Волен Сидеров, откакто левицата внесе настояването в Народното събрание.

Според него главният мотив - хората нямат доверие в Министерство на вътрешните работи, е несъизмерим, философски. В политиката трябват точни и ясни параметри, а сега тези за престъпността не са в интерес на Българска социалистическа партия, а на настоящето ръководство, стимулира се Сидеров.

Той е безапелационен, че вотът би трябвало да се отхвърли, тъй като като цяло страната, обществото нямат изгода от промени, от рухване на държавното управление. Нагласата на хората не е за радикална смяна, различен да пристигна на власт, акцентира водачът на " Атака ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР