ДПС се включва във възобновяване на дебата за фалита на

...
ДПС се включва във възобновяване на дебата за фалита на
Коментари Харесай

ДПС отново подхваща фалита на КТБ

Движение за права и свободи се включва във обновяване на дебата за банкрута на КТБ. На брифинг в Народно събрание Йордан Цонев желае одит за успеваемост на ръководство на синдиците на КТБ. Продължават спекулациите по тематиката, акцентира той.

Цонев напомни, че по тематиката КТБ е имало редица следствия и отчети. Движение за права и свободи предлага на последващо съвещание на бюджетна комисия да бъдат изслушани синдиците . Ние ще продължим дейностите си, закани се депутатът от Движение за права и свободи. От партията виждат редица спекулации по тематиката за КТБ.

От Движение за права и свободи още веднъж подлагаха на критика назначенията на ръководещите. Ще продължим да осветляваме тези феномени, закани се Хамид Хамид.
 Конституционният съд анулира законови промени, основани за банкрута на КТБ
Конституционният съд анулира законови промени, основани за банкрута на КТБ

Това е изключително законодателство, основано единствено за една банка

Припомняме, обвиняванията за КТБ започнаха, откакто на 9 юни 2017 година президентът от първата среща за КТБ. Месец по-късно беше.

" Корпоративна комерсиална банка " АД е банка в София, България, основана през 1994 година, разраснала се бързо в интервала 2007 - 2014. Тя бе оповестена във банкрут на 6 ноември 2014 година Обявена е в неплатежоспособност със правосъдно решение на 22 април 2015 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР