ДПС реагира изключително остро на избора на Валери Симеонов за

...
ДПС реагира изключително остро на избора на Валери Симеонов за
Коментари Харесай

ДПС за Симеонов: Границата на търпимост е премината

ДПС реагира извънредно остро на избора на Валери Симеонов за зам.-председател на Народното събрание. Депутатите от придвижването напуснаха пленарна зала още при оповестяването на предлагането, импортирано от " Обединени патриоти ".
По-късно дадоха брифинг в коридорите, на който оповестиха, че с този избор границата на търпението е премината. Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ бе безапелационен - това е засегнатост към парламентаризма. Кошмарът на майките на деца с увреждания бе заплатен, акцентира той. Той дефинира изборът на Симеонов и като следващото проваляне на Народното събрание. Според него това е провокация към цялото общество.
Карадайъ счита, че изборът на водача на НФСБ за зам.-председател на Народното събрание е цялостно отричане на демократичните постижения. По думите му това значи да господства национализма, омразата, разделянето, опълчването и експанзията. Означава нагла провокация към парламентаризма и евроатлантическите полезности. Означава провокация към цялото общество. За ГЕРБ задържането на власт е над стабилността и сигурността на страната, акцентира още Карадайъ.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР