ДПС публикува на фейсбук страницата си стари речи на почетния

...
ДПС публикува на фейсбук страницата си стари речи на почетния
Коментари Харесай

ДПС пуска стари речи на Доган с намек към сегашната ситуация

Движение за права и свободи разгласява на фейсбук страницата си остарели речи на почетния ръководител на партията Ахмед Доган. Няма никакъв коментар за какво се прави това, само че очевидно публиката би трябвало да още веднъж да търси фундаментални прозрения на Доган, които имат отношение към настоящата политическа рецесия.

На 27 юли пресцентърът на Движение за права и свободи пусна: " Д-р Доган в нощта след Евроизборите 2009 и посланието: " За мен най-страшното нещо в нашия политически живот е мутризацията на политиката! "

На 7 август 2020 година, пресцентърът напомня изявление на Доган от Националната конференция на партията от 12 декември 2009 година Тогава Борисов беше министър председател на няколко месеца, победи с помощта на репликата на Доган за порциите, а след това се закани, че ще вкара него и Станишев в пандиза. А през 2013 година, когато подаде първата си оставка, сподели, че по данни на непознати служби Доган възнамерявал да го убие, напомня дир.бг.

Ето някои извадки от въпросната тирада Доган споделя:

" Хора, които продадоха и разграбиха страната желаят да си измият ръцете с Движение за права и свободи и неговия водач. Всички знаете, че съм мъдрец по природа, либерал по душа и войник – демократ по темперамент. И никой не може да ме стресне. "
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР