ДПС продължава да играе като опозиция. Въпреки твърденията за задкулисния

...
ДПС продължава да играе като опозиция. Въпреки твърденията за задкулисния
Коментари Харесай

ДПС прогнозира избори до 2 месеца, но иска експертен кабинет

ДПС продължава да играе като съпротива. Въпреки изказванията за подмолния политически флирт сред Движението за права и свободи и ръководещите и двете страни не престават да отхвърлят, че подобен съществува.
Днес Халил Летифов от Движение за права и свободи съобщи - предварителните избори са въпрос на време, а обединенията към този момент са в положение на акция. Опозиционното изявление от ефира на Българска национална телевизия обаче пристигна редом с бомба в ефира на Нова телевизия, в която Цветан Цветанов - някогашния втори в ГЕРБ съобщи, че ръководещите обслужват Движение за права и свободи, а съответни министри са уволнявали лица по лист в интерес на Движението за права и свободи.

От Движение за права и свободи отхвърлят към този час коментар по тематиката, само че в това време в отговор на въпрос, насочен от “Дневник”, от ръководещата партия обявиха: “Крадецът вика - дръжте крадеца”.

Въпросът е “Кога”

Че предварителни избори ще има разгласи Летифов от Движение за права и свободи тази заран. Коментарът му идва на фона на изявления от последните няколко дни, в които като че ли стана ясно, че ръководещите са подготвени на експертен кабинет. Това съобщи и самият министър председател, съгласно чиито думи сходен сюжет е най-удобен за него.

Изборите са въпрос на месец или два, счита Летифов. Той напомни, че придвижването се е оповестило срещу концепцията на ГЕРБ за привикване на Велико национално заседание и приемане на нова конституция, което е концепцията на ръководещите за излизане от политическата.

В същото време обаче от Движение за права и свободи също оферират да се сформира експертен кабинет. Предложението на Движение за права и свободи е експертният кабинет да бъде управляван от човек препоръчан от ГЕРБ, а вицепремиерът да е от втората по величина партия.

В четвъртък вечерта обичайният митинг с искане за оставката на държавното управление стигна и до централата на Движение за права и свободи на столичния бул. " Стамболийски ". Сградата бе замервана с яйца.

Според Летифов няма нищо ново под слънцето. Той напомни митингите при лятната резиденция на почетния ръководител на придвижването Ахмед Доган край Росенец.

" Там имаше проведени акции за някои политически субекти да бъдат реанимирани и, необичайно, само че когато се качат на гърба на Движение за права и свободи и на г- Доган, необичайно бързо те биват видяни от обществото ", сподели Летифов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР