ДПС представи приоритетите си тази сесия. На брифинг в Народното

...
ДПС представи приоритетите си тази сесия. На брифинг в Народното
Коментари Харесай

ДПС с изменения в Конституцията спира харчовете през джипката

ДПС показа целите си тази сесия. На брифинг в Народното събрание Йордан Цонев разгласи, че партията готви конституционни промени, като те ще включват условията на европейските ни сътрудници. Друг приоритет е битката с корупцията . Най-важната борба с корупцията е премахване на изискванията за такава, посочи депутатът от Движение за права и свободи. Първа стъпка в това е о, само че Движение за права и свободи желае службите да проверяват случаите на капиталово поданство. Много държим на цялостно следствие, акцентира Цонев. От Движение за права и свободи в понеделник към този момент внесоха сигнал в ДАНС.

Движение за права и свободи работи и по (ЗОП). Тъй като държавното управление е заето с други работи, ние ще им оказваме помощ, увери депутатът. Промените в Закон за обществените поръчки ще затворят опцията за инхаус поръчки.
 Рашков заяви за Движение за права и свободи деятели, заплашвали с цивилен арест служители на реда
Рашков заяви за Движение за права и свободи деятели, заплашвали с цивилен арест служители на реда

По време на последните избори през ноември месец

Движение за права и свободи приготвя промени и в закона за обществените финанси. Искаме разноските, които прави изпълнителната власт, да минават през глобата на Народното събрание , акцентира Йордан Цонев като изясни, че по този начин ще се затвори вратата за " ".

Движение за права и свободи приготвя промени, с които дървата за огрев да не се употребяват като бухалка против хората. Припомняме, че в последната изборна години следствия демонстрираха, че една от схемите за пазаруване на за зимата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР