ДПС поиска оставката на председателя на Комисията по правата на

...
ДПС поиска оставката на председателя на Комисията по правата на
Коментари Харесай

ДПС иска оставката на висш кадър на ГЕРБ

ДПС изиска оставката на ръководителя на Комисията по правата на индивида в Народното събрание Красимир Велчев.

Причината е ксенофобският му език по време на дебатите на закона за реабилитацията на репресираните лица, импортиран от депутатите на придвижването.

" Ние ще дадем късмет на ГЕРБ ", посочи водачът на Движение за права и свободи във връзка на това дали ще внасят оставката. По думите му Движение за права и свободи оставя на ръководещата партия самодейността в това отношение.

" Ние даваме късмет на ГЕРБ да покажат кои са - стенограмата е реалност, всеки може да я вземе и да я прочете, в това число и ГЕРБ, без значение дали са били в зала ", сподели водачът на партията.

" Излязъл на митинг и станала акцидент ", цитира думите на Велчев Карадайъ. " На мирни митинги репресираните органи на страната да стрелят по хората и ние да го разгласяваме за акцидент, очевидно нещо не е наред ", възмути се водачът на Движение за права и свободи по адрес на депутата от ГЕРБ.

" Точно тази комисия не може да бъде водена от лице, което загърбва европейските полезности. Това е несравним цинизъм! ", съобщи Карадайъ.

По цинизъм Карадайъ го съпостави с различен - " демографските въпроси да са поверени на изявен ксенофоб ". ГЕРБ има опция да покаже, че не са клишета шерването на европейските полезности, в противоположен случай маските падат и се демонстрира същинското лице на герб. И европейската реторика е присвоена за задачите на национализма.

Ние даваме късмет на ГЕРБ да покажат кои са - стенограмата е реалност, всеки може да я вземе и да я прочете, в това число и ГЕРБ, без значение дали са били в зала.

Когато правиш едно и също, се получава един и същи резултат ", заключи Йордан Цонев в отговор на въпроса дали това държавно управление също няма да изкара до края на мандата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР