ДПС подкрепя изграждането на Турски поток, във връзка с който

...
ДПС подкрепя изграждането на Турски поток, във връзка с който
Коментари Харесай

ДПС за Турски поток: Той е последното купе на последния вагон на последния влак

Движение за права и свободи поддържа построяването на " Турски поток ", по отношение на който са и обсъжданите промени в Енергийната тактика в Народното събрание. Това разгласи от името на парламентарната група Рамадан Аталай.

Още при започване на изявлението си депутатът от Движение за права и свободи не се сдържа и взе мотив от думите на  Валери Симеонов, който няма да поддържа новия газов план и втората тръба, написа Блиц .

" С такива съдружни сътрудници нямате потребност от съпротива ", възкликна Аталай. " Халал да са ви, поисквам ви по-дълго да работите с тях ", пожела на ГЕРБ депутатът от Движение за права и свободи.

" Това е последното купе на последния вагон на последния трен, който ни дава опция да си доставяме газ за България ", съобщи Рамадан Аталай.

" Щом Костов затвори " Син поток ", щом министър председателят затвори " Южен поток ", щом се сподели, че съветските ни сътрудници към този момент ни имат доверие, да имаме най-малко " Турски поток ". " Трябва да се включим, сътрудници, колкото се може по-бързо! ", прикани енергийният специалист от Движение за права и свободи.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР