ДПС остро осъди избора на лидера на НФСб Валери Симеонов

...
ДПС остро осъди избора на лидера на НФСб Валери Симеонов
Коментари Харесай

ДПС: Валери Симеонов за зам.-шеф на НС е обида към парламентаризма

ДПС остро осъди избора на водача на НФСб Валери Симеонов за зам.-председател на Народното събрание. Според придвижването това е засегнатост към парламентаризма и ”поредното проваляне ” на народните представители от ГЕРБ и Българска социалистическа партия.
" Изборът на нов заместник-председател на Народното събрание през днешния ден е засегнатост към парламентаризма, следващото проваляне на Народното събрание и народните представители от ГЕРБ и Българска социалистическа партия, които направиха този акт. Кошмарът на майките на деца с увреждания бе заплатен от ГЕРБ и Българска социалистическа партия. С този акт ГЕРБ и Българска социалистическа партия се въплъщават с всичко това, което символизира това неразбирателство в политиката. За тях хората са човекоподни, и ред други изказвания и дейности на тази личност ", отсече водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

По думите му " за тях човеконенавистта е разбирането за народна власт ".

С този акт границата на толерантност е прекрачена. Актът значи цялостно отричане на демократичните постижения, значи да господства национализма, омразата, разделянето, опълчването и експанзията. Означава нагла провокация към парламентаризма и евроатлантическите полезности, значи провокация към цялото общество. За ГЕРБ задържането на власт е над стабилността и сигурността на страната ", съобщи Карадайъ.

Даниела Дариткова пък уточни, че практиката е когато парламентарна група предложи народен представител за зам.-председател на Народното събрание, това да се одобри.
Готвим се за Черния петък
nova.bg

" Има вакантно място, което се поставя на " Обединени патриоти " и те направиха своето предлжение и ние го подкрепихме, тъй като такава е практиката. Така сме подкрепили и предложенията за зам.-председатели и от Българска социалистическа партия, и Движение за права и свободи ", даде образец тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР