ДПС обяви, че ще подкрепят вота на недоверие срещу кабинета

...
ДПС обяви, че ще подкрепят вота на недоверие срещу кабинета
Коментари Харесай

ДПС ще подкрепи вота на недоверие

Движение за права и свободи разгласи, че ще поддържат вота на съмнение против кабинета на Бойко Борисов. Това бе оповестено в четвъртък след 40-минутен диалог на депутати от придвижване с Българска социалистическа партия.

" Червените " внасят вота поради корупцията, а Движение за права и свободи го поддържат поради политиката на ръководещите в областта на водите и отпадъците, която води до " перманентни рецесии ".

" Доводите ни за поддръжка на вота на съмнение е политиката в областта на водите, на отпадъците, въобще в областта на екологията, която води ръководещата коалиция. Тя, меко казано, е безредна и води до перманентни рецесии ", изясни Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

Според него, в случай че кабинетът не падне, то значи има " преформулирана коалиция на ръководство и тя ще стане видна ".

" Всеки един избор на съмнение е и математика. Има 79 народни представители от левицата, плюс 25 от Движение за права и свободи, прави 104 народни представители. Утре ние имаме среща и с сътрудниците от ВОЛЯ и самостоятелните народни представители, тъй като сътрудниците от ВОЛЯ са декларирали, че не поддържат това държавно управление, самостоятелните народни представители също не би трябвало да поддържат правителството”, съобщи Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР