ДПС никога не е раздавала шутове. Учудвам се защо БСП

...
ДПС никога не е раздавала шутове. Учудвам се защо БСП
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: С Румен Радев наказахме ГЕРБ

Движение за права и свободи в никакъв случай не е раздавала шутове. Учудвам се за какво Българска социалистическа партия не са слушали нашите изявления по време на разглеждането на Изборния кодекс. Ние като политическа групировка имахме за цел да модернизираме изборния митинг, ние казахме какво куца в Изборния кодекс. Бяхме единствените смели . Питам: Българска социалистическа партия с Вътрешна македонска революционна организация коалиция ли са?
 ЦИК оцеля за европейските избори
ЦИК оцеля за европейските избори

Електронното гласоподаване беше отсрочено

Това сподели Рамадан Аталай от Движение за права и свободи в ефира на предаването " Беновска пита " по Канал 3.

" Когато ставаше въпрос за изборните описи, Българска социалистическа партия предложиха актуализиране, с цел да се показват пред обществото на загрижени за тези описи. Реагираха просташко по отношение на преференциите. Голяма част от Българска социалистическа партия вървяха, по време на разискването на Изборния кодекс в Народното събрание, в Александър Невски да палят свещи, с цел да мине това предложение на Движение за права и свободи за преференциите ", сподели депутатът.
 ГЕРБ са изкушени от служебна победа на изборите, разкритикува Радев
ГЕРБ са изкушени от служебна победа на изборите, разкритикува Радев

Не е обикновено държавното управление да научава от непознати посланици какво се случва у нас

Президентът Радев го подкрепихме, с цел да покажем спада на ГЕРБ. Тогава потегли спада на ГЕРБ. Съмненията, че ГЕРБ фалшифицират изборите , не ги чувате от мен, добави Аталай.

Ние сме единствената групировка, която е крепко стъпила на земята, безапелационен бе депутатът от Движение за права и свободи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР