ДПС не коментира коментари. Дали сме оценка на президента и

...
ДПС не коментира коментари. Дали сме оценка на президента и
Коментари Харесай

ДПС с първи коментар за коментара на Радев за Борисов и Пеевски

ДПС не разяснява мнения. Дали сме оценка на президента и на държавното управление. Трябва да има отговорно институционално говорене. Така кметът на Кърджали, зам.-председател на Движение за права и свободи и зам.-председател на УС на Сдружението на общинтие инж. Хасан Азис по отношение на изявлението на президента Румен Радев, че министър председателят Бойко Борисов и депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски са ортаци.

"Имаше едно изказване от президента и от премиера. За Движение за права и свободи такава тематика няма ", отговори сбито представителят на Движение за права и свободи пред бТВ.

На въпрос за какво турският президент е направил послание към Движение за права и свободи, в което се загатва обаче и името на Борисов, Хасан Азис отговори:

"Винаги на нашите конференции ние каним партийните водачи и от Турция, и от Европа ".

И изясни, че в чужбина са наясно с ролята на Движение за права и свободи в българския политически и публичен живот. Участието на непознат водач пък предполагало държавническо отношение, споменавайки името на някои от държавните мъже в България. Така Хасан Азис си изяснява и за какво Ердоган е загатнал Борисов в речта си по време на конференция на Движение за права и свободи.

Междувременно Движение за права и свободи ще вземе присъединяване в днешните съвещания при Радев с парламентарно показаните партии.

"ДПС е подготвена за изборите. Тук въпросът е за представителността на изборите, които ще бъдат извършени. Другото е интензивността на вото ", разяснява Азис.

Той обаче настоя, че управляващите би трябвало да изготвят здравен протокол.

"Няма да кажа по матросовски, че общините са подготвени за изборите. Не се колебая в отговорността, само че би трябвало да има споделени отговорности за гарантиране на сигурността ", настоя Хасан Азис.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР