ДПС може да подкрепи ПП за правителство, но при едно

...
ДПС може да подкрепи ПП за правителство, но при едно
Коментари Харесай

Летифов посочи при какво условие биха подкрепили кабинет на Продължаваме промяната

ДПС може да поддържа Политическа партия за държавно управление, само че при едно изискване.

Искаме да забележим стратегия и персоналния състав на проектокабинета, освен цели. Вероятно Петков и Василев ще са част от проектокабинета. Има редица условия. Това съобщи в изявление за " Още от деня " по Българска национална телевизия Халил Летифов от Движение за права и свободи.

" Отидохме да потвърдим поръчката си, че би трябвало да има разговор и да се взе участие в диалозите. Зададохме съответни въпроси за нарушение на Конституцията от Петков, За нарушаването на правата на българските жители по време на изборите от страна на Министерство на вътрешните работи, ръководено от Рашков. Получихме, че би трябвало да гледаме напред, а не отговор. Гледаме напред и  ще създадем всичко допустимо да участваме градивно и във втория мандат. Трябва да кажем по какъв начин ще излезем от тази тежка обстановка ", добави той.

Според него, обаче, методът и задачата е да не се избере държавно управление с втория мандат. " Критиките към Политическа партия са доста и са основателни. Днес сме в тежка политическа рецесия, обществена и енергийна рецесия. Акад. Денков стана ясно, че е част от партийното управление на Политическа партия. ГЕРБ съумяха да превъзмогнат своята партийност и да предложат непартиен претендент и по този метод да потърсят по-широка поддръжка. ", разяснява още Летифов.

Движение за права и свободи ще създадат старания и за осъществяване на третия мандат, в случай че се стигне до него, написа novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР