„ДПС казаха, че ще направят всичко, за да не спечели

...
„ДПС казаха, че ще направят всичко, за да не спечели
Коментари Харесай

Йотова: ДПС физически ли искат да отстранят Радев?

„ Движение за права и свободи споделиха, че ще създадат всичко, с цел да не завоюва Румен Радев втори мандат. Аз това „ всичко” не знам по какъв начин да го тълувам. Това минава през някакво физическо премахване ли? Какво е това всичко?”. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова в предаването „ На фокус с Лора Крумова” по NOVA.

„ Г-н Герджиков си става една политическа фигура, тъй като неговата кандидатура си е политическа, зад нея стои партия ГЕРБ. Оттук нататък ще разсъждаваме и върху тази повърхност. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова. Тя съобщи, че е срещу разделянето генерал-интелектуалец. „ Аз съм за индивида на действието, а не за индивида на кабинета”, сподели Йотова. Тя изясни, че познава проф. Анастас Герджиков.

„ Аз нееднократно съм гостувала в Софийския университет. Смятам, че се разбираме отлично. Като конкурент не го познавам, ще би трябвало да го чуем с първите му послания, с гледната му точка по разнообразни тематики - вътрешни и международни”, сподели Йотова. Относно отводът на водача на ГЕРБ Бойко Борисов да се кандидатира, Йотова сподели, че е разочарована. „ Очаквах този конфликт. Четири години сякаш опълчването ни вървеше тъкмо по тази линия - военачалник и военачалник, в случай че би трябвало да вляза във вашата стилистика и реторика, само че той някак не посмя ", разяснява още Йотова.

„ Тогата е нещо доста свещено и доста особено изключително когато се открива академичната образователна година. Възпитаник съм на Софийския университет и помня тогава в два случая, когато ме одобриха и когато ми дадоха дипломата. Тогата се счита на знак на познанието, на истината, много жестоко е да се употребява за политически цели ", разяснява още вицепрезидентът. Относно това, че тя и президентът Румен Радев изгубиха поддръжката на Движение за права и свободи, Йотова сподели, че разчита на мъдростта на техните гласоподаватели. „ Движение за права и свободи е политически фактор в България, не недооценявам техните избиратели”, сподели Йотова.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР