ДПС категорично ще излъчи свой кандидат на предстоящите избори за

...
ДПС категорично ще излъчи свой кандидат на предстоящите избори за
Коментари Харесай

Карадайъ: ДПС категорично ще излъчи свой кандидат за президент

ДПС изрично ще излъчи собствен претендент на идните избори за държавен глава на 14 ноември, сподели в изявление за БНР и Българска национална телевизия ръководителят на партията Мустафа Карадайъ:

"Приехме и критерии за номинации и процедури за номинации. Тези периоди текат. Крайният период за разширените регионални препоръки е 3 октомври. 4 октомври би трябвало да получим всички документи в централата и след 5 октомври ще стартираме да работим по тази тематика. И ще вземем съответните решения в законоустановените периоди ".

Карадайъ сподели това в Брюксел, където срещна съпартийците си от в Европарламента от "Обнови Европа " с, по думите му, случаи на нарушение на човешките, гражданските и политически права на деятели на придвижването по време на предходните парламентарни избори.

Председателят на правната комисия в Европейския парламент Адриан Васкес Ласара от "Обнови Европа " е предложил да бъде изпратена делегация от Европейския парламент, която да следи провеждането на изборите в България, сподели още Карадайъ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР