ДПС говори за 2 оставки – на правителството и на

...
ДПС говори за 2 оставки – на правителството и на
Коментари Харесай

Хамид Хамид: ДПС иска оставки от премиера, от президента и от председателя на парламента

ДПС приказва за 2 оставки – на държавното управление и на президента, съобщи в утринния блок на " Нова телевизия " депутатът от придвижването Хамид Хамид. Той добави, че Движение за права и свободи упорства и за оставката на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева. „ Тя не е на висотата на този пост “, сподели Хамид Хамид.

За желаната от протестиращите оставка на основния прокурор Иван Гешев, той съобщи: „ Главният прокурор не е политическо лице, избиран е от прокурори, в реда на нещата е тези прокурори да му дадат оценка. Той се регистрира пред Народно събрание на всеки 6 месеца. Съдебната власт е самостоятелна от останалите управляващи, няма по какъв начин политици да желаят оставка от правосъдната система, както и противоположното. "

За идните парламентарни избори Хамид Хамид уточни, че „ дали ще са предварителни или постоянни, изборите предстоят и са доста скоро. Нашето безмълвие е доста по-силно обръщение към политиците и обществото, в сравнение с празното говорене на други. Готови сме за избори от на следващия ден, не се съмнявайте “, съобщи Хамид Хамид.

По думите му „ посланието на ръководителя на Движение за права и свободи е че сме достигнали сериозната точка на хаоса. “ „ Страната върви към безпорядък, двете страни, които тикат страната към безпорядък, би трябвало да създадат крачка обратно. Защото другояче няма основа за разговор “, акцентира Хамид Хамид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР