Дойдоха в този блок родителите ѝ преди 41 години. Нина

...
Дойдоха в този блок родителите ѝ преди 41 години. Нина
Коментари Харесай

Съседка на убитата Нина разкри подробности за връзката й...

Дойдоха в този блок родителите ѝ преди 41 години. Нина беше бебе. Пред очите ми израсна това момиче. И хубава, и интелигентна, и постоянно лъчезарна. Ще ти се усмихне, ще поздрави. На никой неприятно не сподели “.

Така разказва убитата от рокаджията Антон Бояджийски Николина Попова нейната съседка Кунка Гавазова, която не може да я прежали, написа „ Телеграф “.

Комшийката виждала по-често Антон и Николина през лятото. Двамата сядали на пейката в горещите вечери, а когато излизали от блока, все се държали за ръце. Затова и съседите останали с усещането, че Нина, която е банкерка, и Тони, който е рокаджия, доста се обичали. Според тях най-вероятно Антон, който не познавали по този начин добре, както Нина, нещо е превъртял, с цел да ѝ посегне.

 „ Много се обичаха. Всяка заран той я караше на работа с нейната кола и след това се прибираше. Имаха кученце – пекинез, той го разхождаше “, описват комшиите. Преди 2-3 месеца Антон сменил остарялото си ауди с по-ново, състезателен модел, в което в курорта „ Пампорово “, били открити телата им. Затова съгласно съседките мъжът не е имал финансови проблеми.

„ Всяко лято той ходеше да свири по морето. Една година и Нина отпътува с него, като си откри там работа “, изясняват комшийките. Те не знаят дали Нина е желала да се раздели с Антон, който в следобедните часове на 13 февруари, запалил аудито си и отишъл в Пампорово, с цел да честват с обичаната си Свети Валентин.

Именно в тази съдбовна вечер станало непоправимото. Антон имал противозаконен „ Макаров “, с който стрелял два пъти в гърдите на Нина и веднъж в главата ѝ, след което се прострелял самичък смъртоносно в главата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР