Дойде времето, в което започваме да мислим за идващите празници

...
Дойде времето, в което започваме да мислим за идващите празници
Коментари Харесай

Какво ще открием под елхата на Kiehl's ?

Дойде времето, в което започваме да мислим за идващите празници и да приготвяме подаръците за околните си. Днес ще ви срещнем със специфичната коледна серия на , в която ще откриете както красиви пакети за под елхата, по този начин и дребни подаръчета, които да пуснете в някое коледно чорапче.

Марката ще ни донесе коледния дух на Ню Йорк с празничната си акция, основана в колаборация с илюстраторката Меите Франши. Ще можете да (си) подарите някои от паметните артикули на     като иконичния крем за тяло Crème de Corps, нощния възстановяващ концентрат, стиковете еликсир за устни, крема за лице Ultra и ароматизираните сапуни за тяло, както и тоника с дестилат от невен Calendula Herbal-Extract Toner, и то в специфични тематични опаковки.



Вдъхновението за коледната сбирка идва от именитата аптека – първия магазин в историята на нюйоркския бранд. Меите Франши употребява геометрични и ар деко детайли в светли и празнични цветове за коледните опаковки, които ще създадат празника ви още по-специален. Това ще бъде и най-устойчивата акция до през днешния ден, с напълно рециклирани подаръчни опаковки. 

В момента при избор на продукт от Holiday колекцията или при покупка над 150 лева има и спомагателни дарове - празнична торбичка с артикули от лимитираната серия на Kiehl (Butterstick Lip Treatment и ароматни сапуни за тяло са изключени от това предложение). Ако пък ще избираме подарък за обичан човек, само че не сме сигурни към кой артикул да се насочим, консултантите на драго сърце ще оказват помощ с консултация и информация. Не на последно място, откакто изберем продукта за подарък, той ще бъде опакован безплатно, а също по този начин ще бъдат добавени мостри и мини артикули, които да добавят целия пакет. Страхотно, нали?

За този сезон  ни показват и усъвършенствана формула на паметния мултифункционален крем Super Multi-Corrective Cream за битка с признаците на стареене. Новата формула е обогатена с фито-миметичeн витамин A, гъба чага и проксилан и работи против седемте видими признака на стареене и усъвършенства външния тип на кожата с времето, като по едно и също време с това стяга, повдига, изглажда, изравнява тена, усъвършенства текстурата, покачва блясъка и хидратира.



 

С поддръжката на

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР