Дойде време за слънце и незабравими ветроходни приключения на борда

...
Дойде време за слънце и незабравими ветроходни приключения на борда
Коментари Харесай

Ветроходът „Калиакра“ кани варненци и гости на града на ветроходни приключения 


Дойде време за слънце и незабравими ветроходни завършения на борда на плаващата по морските талази хубавица – баркентината Калиакра. Традиционно в седмицата на Варна един от най-бързите и красиви ветроходни кораби в света предлага на жителите и гостите на града от 10 до 15 август 2018 година да преживеят един сантиментален час и половина във Варненският залив. На борда на Учебно Ветроходният Кораб „ Калиакра “ туристите ще имат опция да беседват с екипажа и да научат повече за множеството победи на ветрохода в гонките на влиятелните интернационалните регати “TALL SHIPS ” по целия свят.
Планираните разходки с ветрохода са от 17:00 часа всеки ден в интервала от 10 до 15 – ти Август. Цените са 15 лева за дете до 14 година и 25 лева за възрастен. Продажба на билети започва един час преди оповестените часове и се прави на борда на кораба. Максималният потенциал е 85 индивида и билети се продават до привършване на свободния потенциал на кораба. Специалното нощно излизане на Калиакра е планувано за 15 август 2018 година Пасажерите на борда ще се насладят от Варненският залив на пищнатата заря над Варна по случай празника на града. Планирано е кораба да напусне пристанището към 22:00 часа на 15 – ти Август. Цените на билетите са 30 лева, а продажбата им започва от 21,00 часа и се прави на борда на кораба.
Предварителна продажба и резервация тук-там може да бъде осъществена и на тел: 052/ 380 514, 0884 779 054 и e-mail: [email protected]
Можете и да наемете баркентината за специфични мотиви като женитба, ергенско, моминско или фирмено празненство с кетъринг и светлинно шоу.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР