Дойде време за поредния футболен спектакъл в Германия. Този уикенд

...
Дойде време за поредния футболен спектакъл в Германия. Този уикенд
Коментари Харесай

Бундеслига: Безумните коефициенти, на които да заложим в днешните мачове

Дойде време за следващия футболен театър в Германия. Този уикенд елитните немски тимове излизат за своите мачове от шестия кръг на Първа Бундеслига, а програмата на шампионата предлага на своите фенове вълнуващи и предизвикателни дуели. Нашият екип от типстъри ще се опита да разгадае какво ще се случи в част от мачовете, които наподобяват най-привлекателни за залози. Ето и нашите оферти:

16:30 часа: Република България Лайпциг - Шалке Лидерът в Бундеслигата Ред Бул Лайпциг продължава своя поход в Германия по пътя към първия си шампионски трофей. Сега обаче хората на Юлиан Нагелсман срещат ново тежко тестване - Шалке. " Сините " показват добра форма през новия сезон, като се намират в серия от две следващи победи и единствено една загуба, получена от първенеца Байерн.
Целта пред Лайпциг е единствено една - трите точки. Нагелсман е наясно, че в случай че желае да се опълчи на хегемона Байерн, то няма право на никакви неточности. Успех против Шалке обаче сигурно няма по какъв начин да бъде извоюван с лекост. Очертава се оспорван конфликт, който в последна сметка да отиде на сметката на Ред Бул.

16:30 часа: Хофенхайм - Борусия М`Гладбах Друг трогателен конфликт от днешната стратегия на Бундеслигата е този сред съставите на Хофенхайм и Борусия Мьонхенгладбах. Домакините към момента не могат да навлязат във форма, като показват надалеч не безапелационни резултати. Тимът може да се похвали с една-единствена победа, като позволи по две равенства и две загуби. Що се отнася до Гладбах, отборът завоюва последните си два турнирни мача, само че позволи кошмарна загуба в Лига Европа с 0:4 от Волфсбергер.
Ако погледнем към предходните мачове сред двата тима, то ще установим, че в последните три случая резултатът непроменяемо приключва наедно (2:2, 0:0, 3:3). На пръв взор Борусия наподобява като тима в по-добра форма, само че тежката загуба в Европа подсказва, че отборът има и своите недостатъци. Хофенхайм от своя страна не може да си разреши повече загуби, изключително пред лична аудитория, само че трите точки против състав като този на Гладбах към този миг звучат като мираж.

19:30 часа: Борусия Дортмунд - Вердер Бремен През предишния уикенд Борусия " стъпи изкривено " против Айнтрахт след тъждество 2:2 като посетител. Сега наставникът на " жълто-черните " Люсиен Фавър ще направи всичко по силите си да върне своя тим на победния път, с цел да поддържа дистанцията до водачите Република България Лайпциг и Байерн Мюнхен. Що се отнася до Вердер, отборът позволи тежка загуба с 0:3 от водача Ред Бул, с което им бе прекратена серията от две следващи победи.
Въпреки разликата от седем места в подреждането, двата тима страдат от подобен проблем - играта в отбрана. Колебливите изяви в отбранителен проект са забележими и от позволените голове. Вердер е с третата най-слаба отбрана в лигата, до момента в който Дортмунд е непостижим по позволени голове в топ 9. Борусия въпреки всичко е надалеч по-класният тим, с по-силна офанзива, а и на собствен терен няма да разреши изненада против Вердер. Гол в мрежата на домакините обаче не е изключен (Последните шест мача сред двата тима са приключили с гол/гол).

Автор: Mr. Corner


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР