„Дойде време за оставки. Изправи се България настояваме за оставката

...
„Дойде време за оставки. Изправи се България настояваме за оставката
Коментари Харесай

ЗАРАДИ СКОКА В ЦЕНИТЕ: Манолова поиска оставката на енергийния министър

„ Дойде време за оставки. Изправи се България настояваме за оставката на министъра на енергетиката поради изцяло сбърканите позиции на страната в енергийната сфера, допускането България да стане пленник на медиатори и комисионери, поради неуспеха с преодоляването на цените на енергоносителите, поради измяната към ползите на жителите и на бизнеса в полза на приятелите на властта. “

Това изиска водачът на Изправи се България Мая Манолова в позиция до медиите по отношение на декларираните нови цени на топлофикациите и производители на ток. Според обществената партия медиаторите на четворната коалиция ще костват на българския народ от 30% до 330% по-скъпо парно, 30% по-скъп газ и повишение цената на тока.

„ На фона на многократното повишаване на газа, парното и тока декларираните антикризисни ограничения на държавното управление наподобяват жалки. Те са просто прахуляк в очите на хората. “ - разясняват от „ Изправи се “.

Г-жа Манолова се разгласи срещу жителите да заплащат за грешките и лобистките дейности на политиците. Според позицията на партията ѝ единствено за месец май облагата на комисионери и медиатори ще бъде 110 млн. лева, които евентуално ще вземат участие и в договорката за полутечен природен газ посредством даване на потенциал на терминала в Гърция и посредством суап покупко-продажби.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР