Дойде време разделно, българските граждани и политиците окончателно се разделиха

...
Дойде време разделно, българските граждани и политиците окончателно се разделиха
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Дойде време разделно, граждани и политици са два различни свята

Дойде време разделно, българските жители и политиците дефинитивно се разделиха на два разнообразни свята. Политиците живеят в света на корупцията, на далаверите, на арогантността, на простотията, на непрофесионализма.
А българските жители желаят естествен живот, желаят правила, ред, правдивост. Аз поддържам митингите от първия им дени ще продължа да го върша, тъй като единствено по този метод посредством гражданския напън можем да имаме естествена и правова страна. Държава, каквато към момента нямаме следз 30 години народна власт, разяснява Слави Трифонов пред телевизия 7/8.

Всички огромни медии по традиция през август излизат в отпуск и стопират. Не знам, може би за вас е разумно да има отпуск. За мен обаче не е по този начин, има си работа. Истината е, че огромните медии от дълго време са в отпуск, изключително когато отразяват огромните и значими неща в нашата страна, съобщи той.

С методът, по който при тях съществува свободата на словото, в действителност излиза наяве, че те от дълго време са в отпуск. Ситуацията в страната обаче е такава, че съгласно мен и моите сътрудници, че е редно Вечерното шоу не да стопира, изясни Трифонов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР