Дойде време да се разплете възелът във Втора лига. Днес

...
Дойде време да се разплете възелът във Втора лига. Днес
Коментари Харесай

Дойде време за разплитане на възела във Втора лига

Дойде време да се разплете възелът във Втора лига. Днес ще стане явен първенецът във втория ешелон на България, който ще си подсигурява място в Първа лига за сезон 2018/2019 година. Кандидатите са трима - Ботев (Враца), Локомотив (София) и Царско село, които сигурно ще разпределят първите три позиции в крайното класиране, единствено би трябвало да се види в какъв ред. Врачани имат задатък от една точка пред " железничарите " и отбора на Велислав Вуцов.

 Царско село - Монтана @@@Четвъртият Монтана записа серия от девет победи и две равенства в последите си 11 мача, само че 90 минути преди края на сезона остана отвън играта, откакто изостава на четири точки от третото място, което дава право на присъединяване на бараж. Въпреки това точно отборът на Ферарио Спасов може да бъде този, който държи ключа за вратата, която води към родния хайлайф. Монтанци гостуват на водача Ботев (Враца) в локалното дерби, като нямат никакво желание да вършат дарове на стадион " Христо Ботев ".

Футболистите на Сашо Ангелов имат потребност от наложителен триумф, с цел да си подсигуряват сигурно завръщане измежду най-хубавите в България, където последно бяха през сезон 2012/2013 година.
 Царско село - Ботев Враца 1:2 @@@
" Зелените лъвове " имат 61 точки и ще могат да разчитат на своите почитатели в най-важния си мач от пет години насам.

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА БОТЕВ (ВРАЦА)

Вторият Локомотив (София), който има 60 точки, гостува на Ботев (Гълъбов) в последния кръг. Играчите на Младен Додич също са длъжни да завоюват, като в същото време се надяват да положителни вести от Враца, само че минимум имат потребност от трите точки, с цел да останат на второто място, което ще изправи " червено-черните " против 13-ия в Първа лига (Пирин или Витоша Бистрица) на бараж за елита, защото в противоположен случай би трябвало да играят против изгубилия от двойката Етър - Дунав (Русе).

 Локомотив (София) - Созопол @@@Собственикът на столичани Ивайло Василев разгласи, че няколко титуляри ще останат да почиват, с цел да бъдат непокътнати от картони за идния бараж, който е обезпечен, само че всички от Локо скрито се надяват до последно на директна промоция.

Ботев (Гълъбово) отстъпи в последните си две семейства на Ботев (Враца) с 0:4 и на Монтана с 0:2, а през есента не съумя да вкара гол и на Царско село (0:0) на своя стадион. През есента обаче Локомотив беше сюрпризиран от Ботев посред " Надежда ", когато срещата приключи без голове.

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ)

Третият Царско село приема Черноморец (Балчик), който си подсигурява оставането в групата, като се чака " царете " за запишат втори следващ триумф с новия си треньор отпред. Момчетата на Вуцов също имат 60 точки.

 Царско село - Монтана @@@Клубът на Стойне Манолов е в най-неизгодна позиция, защото би трябвало да завоюва и да чака два тима да сбъркат, с цел да получи право на историческа директна промоция, само че това не е невероятно.

Отборът на Царско село изостава по още един индикатор на съперниците си, като няма нито една победа против първите два отбора в класирането, от водача позволи две загуби, а Локомотив смъкна " розовите " от първото място преди две седмици, до момента в който на " Надежда " срещата приключи без победител.

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЦАРСКО СЕЛО

 Локомотив София - Струмска популярност 0:1 @@@Марица, Созопол и Нефтохимик към този момент се сбогуваха с професионалния футбол, като през днешния ден ще стане явен и четвъртият изпадащ. Това ще бъде Струмска популярност (Радомир) или Оборище (Панагюрище), които излизат един против различен в дословен край за оставане. Двубоят ще се играе в Радомир, където домакините се завръщат след наказване и ще могат да разчитат на своите почитатели. Двата отбора имат по еднакъв брой точки - 33, а първата среща на " Орчо Войвода " приключи 1:1.
 Локомотив София - Оборище @@@При същото тъждество обаче гостите ще останат в групата, защото имат по-добра голова разлика, точно по тази причина домакините се нуждаят от победа или тъждество без голове, с цел да останат във Втора лига.

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА СТРУМСКА СЛАВА

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ОБОРИЩЕ

Програмата на 30-ия кръг от Втора лига

Днес от 17:15 часа


Струмска популярност - Оборище (Панагюрище)
Ботев (Враца) - Монтана
Лудогорец II - Марица
Ботев (Гълъбово) - Локомотив (София)
Созопол - Нефтохимик
Царско село - Черноморец (Балчик)
Локомотив (Горна Оряховица) - Несебър
Литекс - Поморие

КЛАСИРАНЕ НА ВТОРА ЛИГА

ВСИЧКИ МАЧОВЕ ОТ ТОЗИ СЕЗОН ВЪВ ВТОРА ЛИГА

ГОЛМАЙСТОРИ НА ВТОРА ЛИГА
Втора лига 30 кръг, събота 19 май  Ботев (Враца) 17:15предстои  Монтана
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР