Дойде време да посрещнем реваншите в четвъртфиналите на Лига Европа,

...
Дойде време да посрещнем реваншите в четвъртфиналите на Лига Европа,
Коментари Харесай

Топ футболни прогнози с реваншите от 1/4-финалите в Лига Европа

Дойде време да посрещнем реваншите в четвъртфиналите на Лига Европа, а шампионатът влиза в най-интересната си фаза, която ще дефинира най-достойните тимове за финала. В идващите редове ще се опитаме да ви помогнем да създадем печеливша колонка с няколко футболни прогнози в конкуренцията, която да зареди вашите сметки по добър метод.
Не пропускайте опцията да удвоите средствата, които сте отделили за спортни залози, като 7777.bg предлага 100% бонус първи депозит до 100 лв. (18+) .
22:00 часа: Айнтрахт - Бенфика
Айнтрахт Франкуфрт посреща Бенфика в четвъртфинален мач-реванш в турнитра Лига Европа. Първата среща приключи при резултат 2:4 за португалците, като франкфуртци ще би трябвало да компенсират най-малко два гола разлика. Това по никакъв метод не ме тормози, че ще се случи, изключително на фона на домакинската игра на Айнтрахт. Германският отбор съвсем не пропуща да помрачи противниковата врата, като последният път, когато „ орлите: не съумяха да санкционират съперника бе против Интер, тим, който бе елиминран в миналата фаза за шампионата, Иначе домакините съумяват да вкарат приблизително по 2,3 гола на своя „ Комерцбанк Щадион”, като в четвъртък вечер сигурно ще санкционират най-малко два пъти съперника.
Прогноза:Айнтрахт да означи в двете полувремена – 5,50 коефициент в 7777.bg

22:00 часа: Наполи – Арсенал
Отборът на Наполи посреща Арсенал в реванш от ¼-финалите на Лига Европа, мач, в който „ артилеристите” имат задатък от две попадения след изиграването на двете срещи. Въпреки това, италианският отбор ще опита да продължи напред, а слабата форма на отбраната на британския отбор подготвя за голове в тяхната врата. Гостите записаха едвам първата си „ суха” мрежа в предходния кръг в шампионата, само че това не се промени за европейските съревнования. Въпреки триумфа с 1:0 над Уотфорд като посетител, то „ артилеристите” не престават да демонстрират несполучливи игри, що се отнася до допускане на голове в тяхната врата. Все отново нападението на тима ненапълно „ обира проблемите” на защитата на отбора, компенсирайки голове в личната си врата. Именно поради успеваемостта на тима в нападението и несполуките на отбора в отбрана считаме, че този мач е евентуален за гол/гол. – 1,58 коефициент в 7777.bg .
Прогноза : И двата тима да отбележат гол

22:00 часа: Валенсия – Виляреал
Валенсия посреща Виляреал в „ протоколен” мач-реванш в четвъртфиналите на Лига Европа. Валенсия реализира триумф в първия мач с 3:1, който подготвя, че „ прилепите” ще продължат към полуфиналите в шампионата, като там се чака спечелилият от двойката сред Арсенал и Наполи. Въпреки това гостите ще опитат да защитят оптимално „ честта” си въпреки битката за оцеляване в испанското състезание. Двата тима заобикалят да играят затворено в срещите си, като в срещите на Валенсия падат приблизително по 2,25 гола в хода на домакинските мачове на тима през сезона. При Виляреал индикаторът е следният – 2,19, когато отборът гостува. Именно поради това и тук считаме, че ще забележим голова приказност, като „ отвореният” мач ще предразположи за голово представление на „ Местая”. Головото представление ще предразположи към ъглови удари, нещо което двата тима избират да употребяват за устройство в крайните си благоприятни условия.
Прогноза : Над 10,5 ъглови удара – 2,30 коефициент в 7777.bg
22:00 часа: Челси – Славия Прага
Може би един от „ най-лесно предрешимия” мач във етапа, но постоянно може да се потърси изненадата в шампионата. Челси взе триумфа в първия мач, надделявайки с 1:0, като посетител, като за прагматик в лицето на треньора на „ сините” - Маурицио Сари, този резултат наподобява изцяло задоволителен, с цел да види тима си напред в полуфиналната фаза. Все отново чешкият гранд сподели положителни резултати в хода на акцията и ще опита да понатисне своя конкурент, като гостите биха могли да записват най-малко тъждество срещи неуверения британски отбор. Именно поради този факт се стопираме на този
залог тук, откакто Славия съумя да съкруши опитния Севиля в осминафиналната фаза, до момента в който Челси реализира доста сложен триумф в Чехия.
Прогноза : Челси да продължи, само че да не победи – Х2 – коефициент 3,45 в 7777.bg
Футболните прогнози са направени от The Dalai Lama

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР