Дойде септември – месецът, който традиционно преминава под контрола на

...
Дойде септември – месецът, който традиционно преминава под контрола на
Коментари Харесай

6 зодии, за които ще настъпят ОГРОМНИ промени през СЕПТЕМВРИ

Дойде септември – месецът, който обичайно минава под контрола на съзвездието Дева и планетата Меркурий. Между другото, през септември, с изключение на Меркурий, още 5 планети от Слънчевата система ще бъдат в ретроградна фаза! И когато толкоз доста небесни тела забавят ход и „ потеглят “ назад, всеки човек е изправен пред нуждата да се огледа още веднъж в предишното си. Септември 2022 година няма да е време за пробив в нещо ново, само че несъмнено ще ви помогне да завършите от дълго време отлагани каузи.

Настроението през месеца ще зависи от етапите на луната: на 10 септември ще има пълнолуние в Риби в съвпад с Нептун, който дава отговор за несъзнаваните и скритите страсти, а на 25 септември ще има новолуние във Везни в съпротива с Юпитер (нашите упоритости и действителните ни благоприятни условия ще бъдат в конфликт).
През септември има няколко знака от зодиака, които ще изпитат изключително мощно въздействието на планетите – това са Дева, Риби, Близнаци, Стрелец, Везни, Овен. Също по този начин всички, родени на 9, 10, 11, 24, 25 и 26 септември, ще навлязат в нов цикъл в живота си.
Дева
Представителите на този знак ще вземат дефинитивно решение за бъдещето на любовните си взаимоотношения: разлъка или брак. В допълнение, това изрично решение може да повлияе на връзките с вашите съперници, само че не се плашете и не извършвайте недомислени действия – планетата Нептун може да ви направи по-докачливи и хленчещи. За да избегнете неверни дейности, посветете един месец на творчество – овладейте изобразяване, танци, пеене или се занимавайте с логика на психиката, астрология, духовни практики (пътуване до санаториум или време, прекарано уединено със себе си, ще възвърне идеално силите ви).
Риби
Септември е един от най-важните месеци в годината за Рибите, защото пълнолунието във вашия знак ще подчертае напълно тъкмо вашата персона. Така че може сполучливо да завършите някакъв значим стадий от живота си или по някаква причина да се окажете в светлината на прожекторите. Очаквайте триумф, в случай че се явявате на изпит или вършиме обществено изявление. Ако от дълго време желаете да станете известен в интернет, да се занимавате с инфлуенсърство, септември може да ви помогне да преосмислите метода, по който поддържате връзка със света. Септември може да бъде значим месец и от позиция на здравето – можете да разберете за бременност или да получите отлични резултати, в случай че преминавате медицински прегледи.
Близнаци
За Близнаците септември може да бъде месец на пробив, защото пълнолунието в Риби се случва в техия бранш на кариера и житейски цели. Близнаци, първо, най-сетне ще можете да вземете значимо решение за професионалното си развиване – напуснете, започнете друга работа или образование по различна компетентност. Можете също по този начин да сложите завършек на някои свои взаимоотношения – да вземем за пример да се разведете. Или да се ожените. Новолунието във Везни се случва във вашия сходен детайл, което значи, че краят на септември и октомври ще бъдат месеци на пробив в любовните връзки (нов разказ, нов стадий във връзката, бременност).
Стрелец
Септември обичайно е най-важното време от годината за Стрелците, защото този месец дефинира бранша на кариерата и задачите в живота на всеки представител на този знак. Така че огромна част от диалозите ви, срещите и споразуменията ще бъдат отдадени съответно на вашата специалност. Не се изненадвайте, в случай че ненадейно промените работата си или имате нов работен екип. Що се отнася до Пълнолунието в Риби, то ще ви донесе решение къде да живеете – евентуално покупка или продажба на парцел, пренасяне в нов дом или довеждане докрай на ремонт. Новолунието във Везни ще бъде много интензивно – вашата планета Юпитер (амбиция) ще бъде в съпротива на Слънцето и Луната. Това значи, че ще би трябвало да намерите компромис сред личните си потребности и това, което обществото изисква от вас.
Везни
Първият есенен месец обичайно е доста значим за Везните заради новолунието в техния знак. Това значи, че септември е времето за нещо ново, което в действителност е по-скоро нещо познато, само че от дълго време забравено. Поради ретроградния Меркурий (който ще бъде във вашия знак), има възможност да се върнете към остарелия цвят на косата си или към обичана прическа от близкото минало. Всички тези решения ще бъдат подбудени от някаква ваша персонална носталгия, която ще се задейства с пълнолунието в Риби на 10-ти септември и ще бъде обвързвана със здравословни или трудови проблеми. Например ще разберете, че е време да измененията диетата си и да се погрижите за себе си, както сте го създали преди 10 години. В това отношение елементарно можете да се вдъхновите от предишните си фотоси и да си спомните какви сте били в миналото. Що се отнася до новолунието на 25-ти септември, то ще донесе някакъв тип борба с вашия сътрудник или проблеми в работния екип. Бъдете сигурни, че истината е на ваша страна, доверете се на логиката и естественото си възприятие за правдивост.
Овен
Септември, а също и целият интервал до края на март 2023 година, е времето, когато всеки Овен ще изпита неимоверна жадност за другарство. Марс, който е шеф на вашия знак, през целия септември ще бъде в Близнаци, което значи, че можете да се справите бързо и тъкмо с подготовката на документи, да се подготвите за пренасяне или да поддържате връзка интензивно с околните. Пълнолунието в Риби се случва във вашия Сектор на довеждане докрай – можете ясно да видите личните си страхове и да разберете какво ви стопира да продължите напред. Може да получите съществени вести отдалеко, а също и  (най-накрая)отговор на молбата за миграция. Новолунието във Везни най-вероятно ще ви донесе ново партньорство: любовно или служебно.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР