Дойде ред и на последния кръг от Серия А за

...
Дойде ред и на последния кръг от Серия А за
Коментари Харесай

Интрига до последно в Серия А, кой ще бъде в Шампионска лига?

Дойде ред и на последния кръг от Серия А за сезон 2018/2019. Въпросителните към момента са задоволително на брой, с цел да приковат мачовете от италианското Калчо вниманието на почитателите на футболната игра. С всичко най-интересно ще ви срещнат каналите на MAX SPORT.

Интерес има както към систематизиране на местата в Европа, по този начин и при изпадащите, откакто Фрозиноне и Киево изпаднаха в този момент е ред да научим и името на последния отбор, който ще си тръгне от елитната дивизия.

В челото единственото ясно са първите две места, където са настанени комфортно първенеца Ювентус и втория Наполи.

За Аталанта, Интер, Милан и Рома всичко ще е ясно в последния мач.

Съботната стратегия (25 май) на MAX SPORT 3 предлага два мача, които може да наблюдавате непосредствено. В 19:00 часа Фрозиноне приема Киево, като двата отбора могат да дефинират кой е по-добър всред тях, без значение от местата им в крайното класиране, където Фрозиноне е на 19-ата позиция, а Киево е на 20-ото място. Битка за чест и авторитет.

В 21:30 часа Болоня приема Наполи като и двата отбора играят за личното си самочувствие, откакто отборът от Неапол е на второто място, а домакините резервираха елитния си статут. Срещата може да гледате още веднъж в ефира на MAX SPORT 3.

Неделният ден (26 май) ще предложи куп страсти на феновете на качествения футбол. В 16:00 часа Торино е хазаин на Лацио, като срещата може да наблюдавате в ефира на MAX SPORT 3.

В 19:00 часа Сампдория излиза против Ювентус, отборът от Генуа ще се опита да приключи сезона с победа над първенеца, само че какво ли мисли Юве в тази връзка ще разберем в неделя в ефира на MAX SPORT 3.

 Аталанта
източник: Gulliver/Getty Images
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР