Дойде лято и красивите жени са вече навсякъде. Носят се

...
Дойде лято и красивите жени са вече навсякъде. Носят се
Коментари Харесай

Как влияе на мъжа една красива жена

Дойде лято и красивите дами са към този момент на всички места. Носят се като самодиви, изкушават с всяка фибра в тялото си и като цяло движат света напред. Винаги сме знаели, че хубавиците подвигат КПД-то в офиса и затова нямаме една хубост за плакнене на окото и мотивация на работното място. Само Мия Калифа ни схваща и ще останем правилни на нея. Ти, въпреки това, може да се забелязал, че красивите дами постоянно носят особени позитиви, освен като положение на половия ти орган. Ето какво са споделили откривателите по тематиката, след тези редове би трябвало да разкараш чудовището от Лохнес и да намериш нещо, което не кара децата да заекват!

1. Мозъкът
Ако има на кого да се сърдиш за преждевременната еякулация, това най-вероятно ще бъде мозъкът. Той от дълго време е привикнал да покачва напрежението, да отделя ензими и да се стреми да изгори цялата мрежа от невротрансмитъри в тялото ти. Всичко стартира от чатовете, усмивките и всички останали занимания и продължава с най-различни прекарвания. Дори и преди да сте забелязали някой онлайн, мозъкът реагира на всички цифрови флиртове и ги украсява по този начин добре, че осъзнавате за какво на всеки 16 секунди ще изскачат по едни голи цици в съзнанието Ви!

2. Сърцето
… въпреки и да би трябвало да мълчи, бидейки просто карантия, то постоянно има какво да добави. Химията на любовта стига и до него и стартира да издава всички специфични планове. Паулу Коелю е усетил това, очевидно до момента в който гледа фотоси на Лепа Брена, сърцето постоянно ще Ви издава. Засиленият пулс, световъртежите и всичко останало е с помощта на високите обороти. Да не Ви споделяме какви прелести са кардиоложките – с едно допиране ще знаят какво става с Вашата система и след това го употребяват против вас. Сърцето не лъже, само че с няколко дълбоки глътки въздух, няма да успее да издаде тайната! Ако се опитате да го контролирате, ще прескочи някой различен удар и отново ще стане ясно!

3. Очите
… не лъжат! Прозорците към душата са подготвени да се давят в нейния взор. Да не приказваме, че има дами, които с един взор могат да прошепнат на тялото, че е време да избушиш кочината. Свиваш зеници, премрежваш погледа и като цяло се опитваш да не гледаш като Ким Чен-ун пред първата атомна бомба. И още по-страшното е, че колкото повече те гледа в очите, толкоз повече хормони отделяш. Не инцидентно гейшите упражняват погледа си. Така и по този начин ще им показваш пияната сопа, дано най-малко видят цялостния ѝ искра!

4. Носът
Променливо качество при Майкъл Джексън и изкуство за останалите. Милиарди долари се влагат в откриването на верния женски мирис. Симбиозата сред разнообразни химикали върху нежното женско тяло не са просто парфюм, а щрих, завършващ напълно шедьовъра, който може да е една жена. И тъй като е лято, всеки женски парфюм покачва своята мощ, с помощта на женската есенция – секс. Точно по този начин, природата ни е дала носове, с цел да усещаме онази форма на саблазъм, която употребява всяко живо създание в природата. Да не приказваме, че в случай че имате сериозна памет, постоянно ще знаете коя някогашна какво е носила и на какво е ухаела, до момента в който сте правили японските очила за дъжд, индийска балерина на дюшеме и други специфични осъществявания. Учените подсигуряват, че подсъзнателно всеки може да изпита полово привличане, осланяйки се единствено на аромати. Дайте тази екстра на Тиндър и ще свършваме, преди да сме отворили приложението – тру стори, баце!

5. Устните
Няма да приказваме тъкмо за долните, въпреки да има какво да кажем за свещения храм, а за горните. Имайки поради, че мъжете предават тестостерон непосредствено през слюнката, познайте какво се случва на благото. 2-3 буйни целувки и напряко няма да знае на кой свят, както и нормално се случва. След тези обстоятелства е несъмнено, че романтиката не е просто романтика, а чиста еротика. Френските лекции по целуване оказват помощ за освобождението на още повече хормони и възбуденост.
Интересното е, че в случай че една вечер мине повече от добре, имате всички шансове да се насладите на полово стимулиране по всички фронтове. И след това би трябвало да си мислим, че сме мощния пол, идва една дълкокрака хубост и си забравяме граматиката, тъй като цялото ѝ създание е форма на прелъщение, на което няма по какъв начин да устоим.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР