Дойде ли зима, от домовете на българите започва да се

...
Дойде ли зима, от домовете на българите започва да се
Коментари Харесай

Пийте този зеленчуков сок през зимата, за да се предпазите от настинки и вируси

Дойде ли зима, от домовете на българите стартира да се разнася един характерен мирис - на зеле. Макар че не е по усета на всеки, не можем да отречем, че зелето е един от основните герои герои на обичайна българска кухня и за това си има причина.

Този зарзават може да се употребява за подготвяне на разнообразни вкусни ястия, той е потребен и кадърен за консумация недопечен, задушен, печен и осолен. А най-хубавото е, че от зеле може да се подготви извънредно здравословен сок. Под формата на сок се резервират всички негови скъпи качества.

Учените са потвърдили, че постоянната консумация на зелев сок допринася за бързото и дейно обогатяване на тялото с всички жизненоважни за индивида минерали , защото в тази форма те се усвояват по-лесно и незабавно навлизат в клетките ни.

Вижте в галерията кои са изгодите от зелевия сок и за какво зелето е незаместим зарзават, който би трябвало да имаме на трапезата си всяка зима:
 Ето за какво би трябвало да пиете зелев сок всеки ден през зимата  Ето за какво би трябвало да пиете зелев сок всеки ден през зимата  Ето за какво би трябвало да пиете зелев сок всеки ден през зимата  Ето за какво би трябвало да пиете зелев сок всеки ден през зимата
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР