Дойде и това време от годината, в което чакаме с

...
Дойде и това време от годината, в което чакаме с
Коментари Харесай

IKEA и новото вдъхновение за живот

Дойде и това време от годината, в което чакаме с неспокойствие каталогът на IKEA да стигне и до нашата врата. Всъщност, и да ни пропусне, не е съдбовно, тъй като към този момент има и онлайн версия.

Но друго си е чувството да разлистим тези 274 страници. Особено като знаем, че тиражът е 190 милиона копия. Това трансформира каталога на шведската компания в изданието с максимален тираж в международен мащаб. И България е една от 50-те страни в света, в която се популяризира.

Седем години у нас и 75 в бизнеса. Малко ли е, доста ли е, всеки самичък да реши. От компанията към този момент са решили, че 25 години преди да навършат 100 е подобаващ миг за взор както в бъдещето, по този начин и в предишното.

 Снимка 376318

Бъдещето е през днешния ден

Новият азбучник на IKEA се разграничава от досегашните с нов метод на показване на хилядите им артикули. Вече на страниците има освен настрана декорирани и обзаведени стаи, само че седем цели дома, от които да черпим ентусиазъм .

Спецификите на домовете са подбрани на база резултатите от потребителско проучване " Life at home ", извършено от шведската компания. Разбира се, не липсват и персоналните истории, които са директно свързани с това какво търсим и какво желаеме от нашия дом.

" Оазис посред града ", " Пълна къща ", " Малко повърхност, доста характери ", " Приветствай смяната ", " Колекция за мемоари ", " Място за огромни хрумвания " и " Обичаме природата ". Как желаеме да кръстим своята цитадела?

 Йоана Цонева, маркетинг управител в IKEA, показа новостите

Йоана Цонева, маркетинг управител в IKEA, показа новостите

Място за живеене

IKEA ни дава подготвени хрумвания освен за класификация на мебели или цветово съчетание с аксесоари и текстил, само че и препоръки за по-добър живот. Като да вземем за пример да оставим смарт телефона да се зарежда в коридора, с цел да се трансформира останалата част от вкъщи в нашия оазис в забързания град .

Бъдещето е и във всички дребни хрумвания за енергоспестяващо осветяване, икономисване на вода и предпазване, с които се грижим и за дома, и за природата.

В магазините на шведската компания към този момент няма да се продават торбички за еднократна приложимост и сламки.

Нещо остаряло и нещо ново

За да бъдем готови за бъдещето, би трябвало да сме наясно с предишното. От IKEA добре знаят кои са бестселърите им и по тази причина им вдъхват нов живот във връзка 75-та годишнина на компанията.

Креслото POÄNG и диванът KLIPPAN идват актуализирани, с цел да вършат компания на библиотеката BILLY, която празнува своя 50-годишен празник.

Публикация, споделена от Scholten & Baijings (@scholtenbaijings) на Юли 25, 2018 в 10:18 PDT

Не извършване на покупки, а прекарване

Да, в IKEA не се продават просто мебели и аксесоари за дома. Ресторантът на магазина се оказва не по-малко желан. Доказателството - 700 хиляди порции, продадени за предходната година.

 Домът става изложба с IKEA
Домът става изложба с IKEA

Ново предложение от марката

А какво ново? Любимите кюфтенца към този момент ще са вършат и от сьомга, а вегедогът (вегетариански хот-дог), е потребната опция за бързо ядене.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР