Дойде февруари, а с това и надеждите ни за истинска

...
Дойде февруари, а с това и надеждите ни за истинска
Коментари Харесай

Шеф Манчев качи двете любими жени в планината - тримата се отдадоха на високия адреналин

Дойде февруари, а с това и очакванията ни за същинска зима лека-полека започнаха да се топят като оня сняг от предходната седмица, който остана единствено благ спомен. Преди време даже се шегувахме, е тази година зимата " се пада в с понеделник ", само че, уви, шегите се трансформират в действителност.

Виж още: Заедно ли са още Рая Пеева и Явор Бахаров? Актрисата с безапелационен знак

Затова е хубаво да се възползваме и от дребното зимни мигове, които така наречен зима ни даде тази година. Както направи началник Манчев, който гледаме всяка вечер в " Черешката на тортата ". Той се качи до Боровец, където кара моторна шейна в компанията на две дами:

Виж още: 7 неща, които вълнуват DARA! (за номер 6 сигурно НЕ подозирате!)

Разбира се, едната е половинката му - Ива Бека, а другата - прелестната му щерка Виктория, която е към момента ученичка, въпреки и в горните гласове на гимназията. 

Виж още: Алекс Сърчаджиева за ролята в " Откраднат живот ", описа и за странна преживелица след гибелта на Ласкин

Че началник Манчев и Ива са дружно, ги издаде нейната другарка, поп-фолк певицата Анелия. Тя разгласява първата обща фотография на двойката, появила се в общественото пространство. Кадърът беше от рождения ден на Ива, който се състоя в един от заведенията за хранене на именития готвач. По-късно и Манчев разгласява селфи, с което връзката, за която дълго време четохме в родните таблоиди, се официализира. 

Изображение: https://www.instagram.com/i.manchev/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР