Дойче банк (Deutsche Bank) обяви , че е постигнала споразумение

...
Дойче банк (Deutsche Bank) обяви , че е постигнала споразумение
Коментари Харесай

Deutsche bank продава бизнеса си за електронна търговия на акции

" Дойче банк " (Deutsche Bank) разгласи, че е постигнала съглашение с BNP Paribas за прекачване на своя главен бизнес за електронна търговия на акции на френската банка.

В взаимно официално съобщение двете огромни европейски банки прецизират, че са подписали съглашение, даващо опция за плавна транзакция на клиентите на " Дойче банк ", занимаващи се с електронна търговия с акции, към френската кредитна институция.

Клиентите, личният състав и услугите на немската банка последователно ще бъдат изцяло преместени в BNP Paribas, като до окончателното завършване на този процес Deutsche Bank ще продължава да обезпечава услугите, които са предмет на съглашението.

  " Това е значим миг за нашето финансово отделение. Вече реализираме прогрес и сме на верния път за реализиране на тази транзакция, като по този метод осигурим явен път за прекачване на нашите клиенти и основния личен състав ", разяснява изпълнителният директо на " Дойче банк " Франк Кунк

Новината предизвика спад на акциите на двете банкови институции, с 3,75 на скъпите бумаги на Deutsche bank и с 2,65% на BNP Paribas.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР