Dow Jones загуби над 600 пункта в сряда Движение на

...
Dow Jones загуби над 600 пункта в сряда Движение на
Коментари Харесай

Dow Jones и S&P500 изтриха ръста си от началото на годината

Dow Jones загуби над 600 пункта в сряда

Движение на показателя Dow Jones

Увеличаване

Движение на показателя Dow Jones

Преглед на оригинала Смаляване
Още по тематиката
Уолстрийт се успокои и пазарите потеглиха във възходяща линия

Европейските тържища завършват деня към кота нула, Dow Jones и S&P наваксват загубите
12 окт 2018
Американските пазари още веднъж приключиха деня с огромни загуби

Dow Jones и S&P потънаха в последните часове на търговията, FTSE и CAC изгубиха 2% в четвъртък
11 окт 2018 Американските тържища записаха сериозен спад в сряда, два от водещите показатели - Dow Jones и S&P500, изтриха растежа си от началото на годината, а Nasdaq влезе в промяна. В основата на огромните намаления бяха загубите на софтуерния бранш, който беше един от факторите за последния бичи пазар, написа Wall Street Journal.

Индексът на сините чипове Dow Jones Industrial Average завърши търговията с намаляване от 2.41% и по този метод към този момент е на алена територия от началото на годината. Още по-голям беше спадът на по-широкия индикатор - S&P 500 загуби 3.09% поради поевтиняването на акциите от софтуерния и информационния бранш с по над 2%. Най-голям беше сривът при софтуерния показател Nasdaq Composite - приключи сесията надолу с 4.43%, като акциите на Фейсбук, Amazon, Netflix и Alphabet се намалиха.

Вземете годишен цифров абонамент
и получете в допълнение три месеца бонус " Все по-мрачната макрокартина засенчва вероятностите за финансовите резултати през 2019 година, а това значително накара вложителите да подценен мощния старт на сезона на докладите за третото тримесечие ", счита Алек Йънг, ръководещ шеф на изследванията на световните пазари във FTSE Russell, представен от CNBC.

Акциите на Фейсбук и Alphabet поевтиняха с по над 5%, а на Apple – с 3.4%. Книжата на Netflix отстъпиха с 9%.

В последно време вложителите се борят със засилващата се волатилност в последно време. Индексът Cboe Volatility, който се счита за най-хубавия измерител на страховете на пазара, се търгуваше на равнище 23 пункта, като цената му е повишена с 95% през октомври.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР